La legalització

¿Et voldries prostituir?

La prostitució no és una feina, és una forma d'esclavitud

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp33348424 prostitutas180626201744

zentauroepp33348424 prostitutas180626201744 / FERRAN NADEU

Altes, baixes, llistes, atractives, joves, simpàtiques... totes les dones poden aconseguir, en un tres i no res (això és el que és meravellós) una feina. S’han acabat els problemes professionals, perquè fa uns dies a Barcelona ens van donar no només la resposta als nostres dilemes laborals, sinó també els consells perquè defensem els nostres drets laborals i de sindicació.

Coneguem-ne alguns detalls. Mira, més fàcil. ¿Heu vist ‘Pretty woman’? Doncs una mica així. Tot i que amb matisos, perquè la pel·lícula tracta amb un romanticisme la prostitució que no és exacte.

Si vols treballar de prostituta hauràs d’estar disponible les 24 hores del dia, ser penetrada per desconeguts, cobrant, o sense cobrar (segons si el teu xulo es queda els diners), acceptant les tècniques de tortura que legisli el teu contracte laboral.

Deixaré de frivolitzar.

Fa uns dies va ser a Barcelona, però podria haver sigut a qualsevol ciutat espanyola –al novembre l’ONU ens situava com un dels consumidors de prostitució més grans del  món–; es van realitzar les jornades ‘Treball sexual, drets laborals i sindicació’. Hi ha col·laborat l’ajuntament de la ciutat i el CATS (Comitè de Recolzament a les Treballadores del Sexe), juntament amb el qüestionable sindicat Otras i Aprosex, defensant la legalització de la prostitució.

Notícies relacionades

Sorprèn que a ple segle XXI s’utilitzin diners públics per donar visibilitat a organitzacions que promouen la prostitució, ocultes rere ‘sindicats’ que blanquegen el consum dels cossos de les dones per satisfer els desitjos masculins. Senyors, la prostitució no és una feina, és una forma d’esclavitud. És més, mentre estàs llegint aquest article, algun prostituidor amb el poder dels seus diners, la força o la por, està penetrant alguna dona o nena sense el seu consentiment en alguna part del món.

Per a mi, la pregunta sempre és la mateixa: ¿Tu, què cobraries? ¿I la teva mare? ¿I la teva filla? Si t’escandalitzes, no vulguis per a les altres la vida de misèria i explotació que no vols per a tu.

Temes:

Prostitució