Telerealitat masclista

Homes en perill d'extinció

Hi ha pocs homes que no ajuden o col·laboren, sinó que fan de pare i punt

1
Es llegeix en minuts
capture-20190412-013828

capture-20190412-013828

La taxa de natalitat al nostre país és més baixa que mai, el sexe masculí està canviant a sexe feble i algunes escollim lliurement no tenir fills perquè no trobem amb qui criar-los.  Si miro al meu voltant, trobo pocs pares coratge d’aquests que ho fan tot. Homes bons que ni ajuden ni col·laboressin, només fan de pare i punt. N’hi ha alguns, però pocs. La dona continua sortint xiulant del treball abans que l’home quan li truquen de la guarderia perquè el nen està malalt. Després, les que no tenim fills, sembla que no tenim vida. Observem com es relaciona part de la societat i veiem uns comportaments que ens deixen sense ganes.

Pablo Iglesias que torna de la seva baixa paternal com si vingués de la guerra, Albert Rivera que reconeix que al néixer la seva filla, es feia l’adormit per no canviar-li el bolquer. Ho diu i es queda tan ample. No l’importa com de malament que queda dient això. Masclisme interioritzat nivell mil.

Però no només tastem aquest masclisme en la política. Si mirem la caixa tonta i ens fixem en els programes de telerealitat, el tema es posa molt fort. Abans que se celebrés la final de ‘GH Dúo’ ja estava clar que la guanyaria un home o una dona masclista. Tot i que al final no fos el Kiko Rivera que canta “La única mala eres tú, ya me cansé de tu tabú, mentirosa” mentre diu imbècil a la seva dona, que li talla les ungles dels peus i li treu la cera de les orelles.

Notícies relacionades

Antonio Tejado o Julio Ruz, que no saben el que significa no, i quan volen sexe amb les seves exparelles premen, persegueixen i aclaparen. Assetjament en ‘prime time’. I el més jovenet, 24 anys té la criatura, dient-li a la seva exnoia la roba que ha de portar i a qui ha de tocar. Els cabells de punta.

L’única dona que va quedar tampoc se salvava. Una dona molt antiga que viu dels homes i els utilitza per victimitzar-se. Utilitza el seu sexe no per disfrutar, només per aconseguir coses. Dona un exemple pèssim de la qual cosa hauria de ser una dona independent, moderna i lliure. Lamentable. La meva intuïció ja em deia que guanyaria ella...

Temes:

Masclisme