Dues mirades

Gràcies per Vox

L'extrema dreta ja és aquí, per servir Espanya i l'odi. Gràcies a tots els que han ajudat a concebre la idea que la democràcia no té solucions per a tothom

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp46096138 people listen to speeches during a rally by the right wing v181201134938

zentauroepp46096138 people listen to speeches during a rally by the right wing v181201134938 / Paul White

Gràcies a tots els que fan anys que banalitzen la paraula 'feixista'. Llançant-la a tothom que pensa diferent, utilitzant-la per esborrar la discrepància, per insultar els dissidents. Gràcies a tots els que han alimentat les seves bosses de votants a compte d’exacerbar la 'catalanofòbia'. Gràcies als que han crescut ridiculitzant Espanya fins a la caricatura. Gràcies als mitjans que han donat veu a la ultradreta per sobre de la seva representació. Gràcies als que han convertit la política en un circ, als incompetents i impotents que han tapat les seves discapacitats amb banderes, als que han fugit del debat constructiu i s’han burlat del diàleg, als que han presumit del seu menyspreu a les institucions i a la llei.

Gràcies als que han arraconat el bé comú al l’habitació dels mals endreços, als que han abandonat les polítiques socials, als que han deixat tanta gent a la intempèrie. Més i més gràcies als banquers que estafen, desnonen i sempre guanyen, als especuladors immobiliaris, als empresaris amb ànima d’explotadors, als que criden 'feminazis' mentre la bretxa de gènere continua sent una vergonya, als que criminalitzen els més febles, als que desdenyen als perdedors de la crisi i no fan cas de la seva ràbia i la seva por. Gràcies a tots els que han ajudat a concebre la idea que la democràcia no té solucions per a tothom Vox ja és aquí. Per servir Espanya i l’odi.