Sánchez i Díaz

Amics per sempre

Mentre Pedro Sánchez visqui a la Moncloa, les enquestes somriguin i Susana Díaz vegi una oportunitat per beneficiar-se'n, l'amistat entre ells serà esplèndida

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp45536346 graf890  sevilla  20 10 2018   la presidenta andaluza  susan181022165648

zentauroepp45536346 graf890 sevilla 20 10 2018 la presidenta andaluza susan181022165648 / Julio Munoz

L’amistat entre vostè i jo és de les que es resistiran a qualsevol adversitat i, malgrat passarem per moments complicats, o ens distanciarem, sempre ens acabarem retrobant. No hi ha interès ni dobles lectures, només hi ha bones intencions. Com Artur Mas i Josep Antoni Duran Lleida, Dante Fachin i Joan Coscubiela, Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós o Soraya Sáenz de Santamaria i de Dolores de Cospedal, la nostra és una amistat que no serà mai interessada.

Pedro Sánchez i Susana Díaz també son amics per sempre.

A les últimes eleccions andaluses del 2015 vaig ser a Sevilla per fer-ne un seguiment. Susana, com el seu nom indica en hebreu, estava “alegra, brillant i feliç”. Va votar a un col·legi electoral del seu barri de Triana on tothom parlava bé d’ella. Als informatius de Canal Sur se l’estimaven tant que li dedicaven més temps que al PP, que el 2012 havien estat els més votada. I els últims dies havia rebut el suport del seu amic Pedro. "Tu encarnes la demostració que som radicalment diferents a la dreta", li deia. I ella li tornava: "Tens el suport de tots els andalusos, i el meu afecte".

Més tard, durant les primàries del PSOE, els hi vam veure moments tensos. Ella li recordava que havia tingut dues derrotes electorals i que ell era el problema pel PSOE. Però oblidàvem que un amic sempre ha de dir les veritats, encara que facin mal. El temps, que ho cura tot, ho ha demostrat.

Notícies relacionades

Abans de l’estiu va tornar la bona sintonia, després de la reunió a Moncloa. I aquest cap de setmana s’ha tornar a veure. Susana estava tant emocionada, que a les portes de l’hotel de Sevilla, on ha tingut lloc el comité director del PSOE andalús, ha dit que està “super agraïda”.

Sembla que mentre un visqui a la Moncloa, les enquestes somriguin, i l’altra vegi una oportunitat per beneficiar-se’n, l’amistat viurà moments esplèndids. Se n’han adonat que no els queda tant per viure bons moments que puguin compartir. Ja només saben viure junts. Com vostè i jo, ells son amics per sempre, amistats que mai no han sigut interessades.