Al contraatac

Els Franco i 'Gran Hermano'

Esgotat de realitat, imagino la convivència a la casa de descendents de dictadors com Hitler, Mussolini, Stalin, Pol Pot i Milosevic

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp44512251 carmen mart nez bordi  durante la feria de san isidro 2018 2180929125411

zentauroepp44512251 carmen mart nez bordi durante la feria de san isidro 2018 2180929125411 / KLA

Esgotat de realitat, imagino els descendents de dictadors a ‘Gran Hermano’. Existeixen. La neta en la seixantena de Stalin Chrese Evans lluint ulleres de sol i fumant un petit puro, passeja pel jardí. És prima, provocadora i la fascinal’estètica punk, fins al punt que fa tres anys es va fer una foto amb un fusell de joguina com si fos Tank Girl de ‘El Víbora’.

Ha quedat amb Alessandra Mussolini. La relació entre la neta de Stalin i la de Mussolini no ha resultat fàcil al principi. Només els uneixl’animadversió  contra Kong Dogmei, que és neta de Mao. L’actitud de Kong les indigna per la seva supremacia oriental i groguenca.

En canvi, Marko, el fill de Slobodan Milosevic, és per a elles un encant. Gairebé sempre manté la boca una mica oberta, com si li faltés aire. Marko és la debilitat de la neta del dictador rus, que creu que per més genocidis que hagués perpetrat el seu pare, res es pot comparar ambla matança  del seu avi Stalin. Kong salta de nou:

–El meu avi Mao tenia els líders soviètics agafats pels ous. Els hi estrenyia els ous fins al punt de fer una truita recargolada.

–El meu avi Mussolini se’n reia, de tots vosaltres, i a més mireu-me a mi. Genètica italiana pura i dura.

Arriben els nets de Franco.

–Renoi, quin avorriment, i això que el meu avi ‘Il Duce’, va ajudar Franco.

Kong, la neta de Mao, està despistada: ‘¿Però el franc no era una moneda?’

Arriba una camioneta, de la qual descendeixen CarmenFranciscoJosé CristóbalJaime FelipeMaría del Mar i María de la O

Alexander Adolf, el nebot segon de Hitler, té 68 anys i saluda els Franco, especialment a Carmen, que ha vist en concursos de televisió.

Sar Patchata, l’única filla del genocida cambodjà Pol Pot, passa a tota velocitat amb el seu ‘segway’. Els nets de Franco s’aparten per no ser atropellats. És la seva manera de donar-los la benvinguda.

Raghad Hussein és la filla del dictador iraquià i cap de cuina.  El fill del dictador ugandès Idi Amin s’encarrega de parar la taula.

–No te’ns vagis a menjar com feia el teu pare amb els seus enemics.

–Ho va aprendre del teu avi, punky estalinista. No vagis de moderna a la teva edat, que fas puta pena.

Els nets de Franco s’han assegut a l’extrem d’una de les llargues taules. Al costat de Carmen, el nebot segon de Hitler.

Carmen no se sent còmoda: ‘Estan tots grillats, José Cristóbal’.

–Nosaltres tampoc és que estiguem gaire bé.

–També és veritat, quina família.

Algú crida. És la filla de Pol Pot: ‘¿Una altra vegada puta cuina occidental?’

Notícies relacionades

Alexander Adolf es riu de forma desmesurada: ‘Que booo... cuina occidentaaaal. Que bo... ha, ha. Per cert, Carmen, molt trist allò de la tomba del teu avi Franco. Ja, ja.

–Sí, ho és. Menja i calla.