AL CONTRAATAC

Rivera, Casado i Franco

El líder de Cs té la lícita ambició de ser president del Govern i per aconseguir-ho no té complexos, però sí potser una certa urgència

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp45002378 madrid 12 09 2018  pol tica   albert rivera  ciudadanos  dur180912102301

zentauroepp45002378 madrid 12 09 2018 pol tica albert rivera ciudadanos dur180912102301 / JOSE LUIS ROCA

Segons llegeixo, senyor Rivera, el seu currículum perd i guanya un doctorat i dos màsters. Es veu que va ser un error de transcripció de dictat, d’impremta, d’imaginació o de somieig. El cas és que, de la seva trajectòria acadèmica, han caigut dos màsters i un doctorat i després reapareix un doctorat. Diu que és doctorand a la UAB i la universitat ho desmenteix. Bé, són coses que passen. Hi ha vegades que, amb la vida que portem, un no sap si és doctor o pacient.

Segurament dirà vostè que el que s’ha publicat no es correspon amb la realitat. És perquè la gent i les xarxes socials formen un tàndem maligne. Encara rai que els polítics sempre vetllen per la veritat, l’objectivitat, la ponderació, l’equitat i la mesura.

Observo que vostè té la lícita ambició de ser president del Govern i que per aconseguir-ho no té complexos, però sí potser una certa urgència i pressa. Tant treu llaços grocs, que provoca eleccions a Andalusia, com acusa el president Sánchez d’una tesi doctoral malnada i prostituta. Com pateix senyor Rivera, amb tanta injustícia. Per si fos poc, aquests laboristes, col·lectivistes i autogestionaris de l’esquerra, volen exhumar la mòmia de Franco. Ciutadans i el PP s’han abstingut, pel respecte a causa dels dictadors difunts i el seu etern descans.

Això seu, senyor Rivera, és irrepetible. Són vostès la força més votada a Catalunya amb vots prestats de diferents partits polítics, entre d’altres del PSC, i a Espanya voten contra l’exhumació de l’inhumà.

Miri si és vostè un home com cal, que li va preguntar per la seva tesi a Sánchez, alterant les normes del Parlament.  I això que tan dolorosa li resulta l’alteració reglamentària en el Parlament de Catalunya. Devia ser duríssim per a vostè, saltar-se l’article 80 del reglament del Congrés, i canviar la pregunta. Un patriota.

El dolent d’aquests socialistes 'sans-culotte' i maçons és que els seus ministres dimiteixen amb celeritat i Sánchez fa pública la seva tesi doctoral. Tot per deixar-los a vostè i al senyor Casado sense arguments. Miri com són, senyor Rivera. Ho fan amb tota la intenció.

Notícies relacionades

Miri que bé que s’ho posa, en canvi, el senyor Casado, que té el seu màster sota sospita i ell, diligentment, no l’ensenya. Això és actuar com s’està fent tota la vida. La jutge ha elevat el màster al Suprem, però Casado diu que ha prescrit. Això són arguments.

Una altra cosa que els uneix a vostè i al senyor Casado és la petició d’aplicació del 155 cada quart d’hora. ¿Per què no fonen els seus dos partits i s’estalvien mals de cap? Al final necessitarem un màster per aguantar-los a vostès.