Al contraatac

Aneu-vos-en a la merda

Aneu-vos-en a la merda els que heu estat contra la vaga i les mobilitzacions de dones. Aneu-vos-en a la merda tant els particulars com les formacions polítiques que s'han desmarcat d'una jornada de protesta més que justificada

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp42442717 fotodeldia   graf7235 madrid  08 03 2018   un grupo de traba180308143100

zentauroepp42442717 fotodeldia graf7235 madrid 08 03 2018 un grupo de traba180308143100 / Santi Donaire

Aneu-vos-en a la merda els que heu estat contra la vaga i les mobilitzacions de dones. Aneu-vos-en a la merda tant els particulars com les formacions polítiques que s’han desmarcat d’una jornada de protesta més que justificada. Així de clar.   

 Vagi a la merda el bisbe que va dir que el feminisme amaga la cua del diable. Per cert, vagi també a la merda el diable i el psicòpata que se’l va inventar. Quina por.

Aneu-vos-en a la merda els que vau encarregar l’espionatge polític dels Mossos als periodistes i polítics desafectes amb el procés, entre altres. En un país de veritat això seria un escàndol notabilíssim, però aquí  tant és perquè a mig Catalunya li sembla bé. Fins i tot un sindicat de Mossos es queixa d’haver sigut espiat. Podria tractar-se de prevaricació, malversació de cabals públics, descobriment i revelació de secrets, obstrucció a la justícia i omissió del deure de perseguir delictes. Han espiat fins i tot gent d’ERC i la CUP.  Volien destruir el material obtingut, és clar.     

Vagi a la merda Donald Trump i la seva voluntat per imposar elevats aranzels a les importacions d’acer i alumini. Mig centenar de congressistes republicans intenten evitar la guerra comercial contra la Xina o la UE. Inversors i industrials americans estan també contra el cutrenacionalisme trumper.

Aneu-vos-en a la merda els que us heu dedicat a insultar i desqualificar  Joan Tardà pel mer fet d’atrevir-se a donar el seu punt de vista sobre la situació del procés. Si fins i tot Tardà és un traïdor, una merda i un botifler, aviat la vostra inquisició mediàtica es quedarà sense foguera, ni infidels a qui ajusticiar.  

Els pensionistes

Aneu-vos-en a la merda els que abordeu com a tecnòcrates de pacotilla les protestes dels pensionistes. Aneu-vos-en a la merda els que creieu que Podem té la capacitat per treure al carrer tanta gent i els que creieu que els pensionistes estan sent utilitzats. Si d’una cosa estan farts és de no arribar a final de mes i , precisament, de tanta política congelada. Un governador del Banc d’Espanya parlant de pensions és un insult a la raó.

Vagii a la merda la dona de 33 anys que va tirar una ampolla de vidre a la cara de Marius Makon, un actor d’origen africà. Va ser en un bar de Móstoles i l’agressora li va dir: «No vull negres al local ni davant meu. Puc matar-lo i no passaria res perquè soc blanca». Aquesta fatxa, de fet, ja és a la merda permanent.

Notícies relacionades

Aneu-vos-en a la merda els polítics d’aquí que ara dieu que tot va ser una pura exageració sense fonament i seguiu com si res. Formeu govern o deixeu-ho córrer. Sense exagerar.

Per cert, m’engego a la merda a mi mateix per arbitrari i malparlat. Que consti.