Política i sentiments

Es diu Txell i no la conec de res

La presó dels 'Jordis' i dels consellers ha trencat el vas de terrissa de la convivència, lesiona els mecanismes de la política i destorba el nostre avanç col·lectiu de país

1
Es llegeix en minuts
getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

És la dona de Jordi Cuixart, ha tingut la valentia de demanar-ho públicament en una carta a Vilaweb i em sembla de justícia fer-li cas: “Si consideres injusta la presó preventiva i tens un altaveu, denuncia-la”. Recordo on era i amb qui quan ho vam saber aquell dilluns 16 d’octubre, com passa sempre en els esdeveniments que la memòria converteix en històrics. Era de nit i es va fer de nit en les cares de la gent. És evident que les situacions personals són les que arriben directament al cor i t’interpel·len. 

Txell Bonetel màxim de gent s’hi pugui sentir còmodeduen un llaç grocaltaveu públic

 

Equilibri emocional

Unes mesures cautelars sense cap tipus de cautela, un decret judicial de privació de llibertat en les condicions en què s’ha produït, el sosteniment de la decisió a cada nova apel·lació, l’acarnissament de la distància... tot plegat fa mal a tanta gent, és tan inútil políticament, és tan desconcertant, que ens ha deixat abatuts, indignats, desnortats. I és un mal també col·lectiu --encara pitjor—perquè està condicionant l’anàlisi de la realitat i el criteri d’acció, mentre intentem mantenir l’equilibri emocional i la capacitat de raciocini. 

Notícies relacionades

la convivènciaTxell Bonet.