pantalles

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp39789596 teletodo  television  serie  tin star  tim roth en la serie 171106175229

zentauroepp39789596 teletodo television serie tin star tim roth en la serie 171106175229

Recolzades en l’idioma anglès que les uneix, les indústries canadenca i britànica cada vegada produeixen i distribueixen més i millors sèries per a tot el món. I en aquest camí conjunt en què s’entrecreuen professionals de tota condició, la seva unió els fa millors i més competitius a tots.

'Tin Star' és una coproducció entre els dos països creada pel londinenc Rowan Joffe, fill de Roland Joffe, el famós director de La Missió. En la seva primera temporada formada per 10 notables episodis rodats en preciosos escenaris canadencs, s’explica la història d’un expolicia anglès infiltrat, que es refugia amb la seva família en un lloc apartat del món per fugir del seu passat; i allà en l’aparentment bucòlic i avorrit escenari de Little Big Bear, a la frontera amb les muntanyes rocoses de la Colúmbia Britànica, el seu passat xoca amb delinqüents que el persegueixen, corrupció de grans empreses, problemes familiars, bandes de motards violents i l’alcohol que creia tenir oblidat. Tot arran que assassinin el seu fill petit.

   

'Tin Star',  'Tin Star', protagonitzada pel sempre recargolat i brillant Tim Roth, és de les millors de la temporada

Protagonitzada pel sempre recargolat i brillant Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction o Rob Roy, entre moltes altres), Christina Hendricks (Joan Holloway a Mad Men) i l’impactant actor canadenc Christopher Heyerdahl (Swede a Hell on Wheels), la sèrie es va estrenar al setembre a Sky Atlantic, a Amazon als Estats Units i a Movistar a Espanya. I encara que a vegades recorre a clixés i trames que recorden altres històries de tall similar, una cosa inevitable per un altre costat, és de les millors d’aquesta temporada.

A Tim Roth, nascut a Londres, el seu paper de personatge polièdric ple de matisos misteriosos li surt brodat; les localitzacions al territori canadenc d’Alberta fan que la fotografia llueixi; el relat atrau i no hi falten els intervals musicals que eleven les emocions (amb un a càrrec de IAMX i el seu gran tema I Salute you Christopher realment memorable). Aquesta sèrie per a canals de pagament la va produir Diederick Santer, britànic que durant anys va estar a càrrec del culebró més popular de la tele britànica en obert, Eastenders, encara que ja havia produït amb anterioritat thrillers com Grantchester.

  

De les noves estrenes  en obert, només destaca 'The Good Doctor', drama mèdic produït per David Shore, autor de 'House'  

Notícies relacionades

  D’acord amb els rànquings d’audiències dels programes en obert més vistos aquesta temporada als Estats Units, segueixen liderant les mateixes sèries que el curs passat, ja que de les noves estrenes només destaca The Good Doctor, drama mèdic basat en una sèrie sud-coreana de fa quatre anys del mateix títol. Una més de metges infal·libles, infermeres capaces de resoldre-ho tot i pacients afortunats; amb la diferència en aquesta ocasió que el protagonista és un autista genial.

Protagonitzada per l’anglès Alfred Thomas Highmore (Norman Bates a Bates Motel), també està rodada  al Canadà (Vancouver). El productor és David Shore, creador i escriptor de les exitosa House, sèrie amb la qual comparteix alguna cosa més que la personalitat peculiar d’un protagonista a qui resulta difícil contactar amb els altres, però amb una habilitat professional inigualable. Shore és canadenc i, per tancar el cercle, nascut a la província d’Ontario, en una ciutat anomenada London. La Commonwealth funciona. 

Temes:

Sèries