HISTÒRIA IMPRESENTABLE

Després de Rakuten, Piqué resol el tema de Neymar

1
Es llegeix en minuts

¿De veritat, de debò que aquesta història impresentable del pare de Neymar i ‘Ney’ Junior, s'acabarà així, amb Gerard Piqué utilitzant el seu Twitter per anunciar que el nen mimat del món mundial ha decidit perdonar-nos la vida i quedar-se al Barça? ¿De debò que em diuen que el Barça tolerarà, una vegada més, que el ‘president’ Piqué li passi la mà per la cara a tothom i, com ja va fer amb la contractació de Rakuten, sigui qui digui l'última (o primera) paraula?

Certament és d'un ridícul espantós i, per tant, serà millor no creure-s'ho o sí, perquè com s'atreviran Neymar pare i Junior a contradir el marit de Shakira, per cert, mai elegit, tot i la seva perseverança, per representar els seus companys com a capità. Si Piqué decideix publicar el Twitter que pacifica la situació i asserena les ànimes blaugranes (bé, no totes, no totes, perquè hi haurà qui no perdonarà la família brasilera per haver jugat durant unes quantes setmanes amb els seus sentiments), serà perquè l'hi ha dit Junior i ha fet broma, una vegada més (ja saben com és el ‘Piquenbauer’), amb Neymar pare per tancar el tema.

Enredant a les xarxes

Notícies relacionades

Pot ser que, arribat el moment, descartat el fitxatge dels 500 milions (100 dels quals anaven a la butxaca del pare), el noi li hagi dit al seu amiguet a l'hotel de luxe americà “¿com arreglo això?” i Piqué, que sap de l'assumpte perquè es passa el dia, l'any, les temporades, enredant a les xarxes socials, li hagi dit “tranqui, col·lega, jo penjo un twitter ara mateix i assumpte resolt”.

I així ho va fer. I així ho va llegir Josep Maria Bartomeu a casa, a Barcelona. I així se'n va assabentar el món, com se n'assabenten de les bromes de Piqué, rient.