AL CONTRAATAC

¿Primer fatxes o 'gilipolles'?

Consideren que els gens caucàsics fan que els blancs siguin, per naturalesa, més intel·ligents, més morals i més treballadors

2
Es llegeix en minuts
mbenach35831555 republican vice presidential candidate  indiana gov  mike pe161010202655

mbenach35831555 republican vice presidential candidate indiana gov mike pe161010202655 / Nick Thomas

Estan de moda. ¿Els fatxes americans de Trump recalcitrants es tornen gilipolles, o es tornen fatxes tremebunds perquè són gilipolles? ¿Què és primer? ¿Com s’arriba a ser com el senyor Mike Pence? Entrevisten Pence, el vicepresident de Trump. A la pregunta de si creu en l’evolució de les espècies, contesta que Déu va fer el cel i la terra. Quan li tornen a preguntar si això suposa negar l’evolució de les espècies i el darwinisme, contesta que ell creu que Déu va fer el cel i la terra. Hi ha universitats nord-americanes pretesament científiques que expliquen que, efectivament, un déu ens va crear i aquest va ser l’origen de tot. No a classe de Religió, sinó a les d’Història o Antropologia. Vaja, petits matisos respecte del que els talibans expliquen a la seva gent.

Quan a aquest ésser humà algun científic li diu que tenim el 8% de neandertal al nostre ADN i que descendim dels ximpanzés, se sulfura com un goril·la. Negar l’evolució de les espècies és com negar la llei de la gravitació universal o el principi d’Arquímedes. El Vaticà accepta l’evolucionisme després de segles d’estupidesa.

Pence va presidir el grup de l’ala dura de la dreta del Comitè d’Estudis Republicans. Repeteixo, ala dura de la dreta dels republicans. Vaja, que més a la dreta ja anirien amb cucurulla. Pence va considerar que George W. Bush era un roig i el va criticar perquè va cobrir certes despeses medicinals a través del Medicare. A Obama el va atacar cada dia pel seu programa sanitari. Pence deu pensar que els nord-americans que moren sense assistència mèdica van directament al cel on s’ho passen de puta mare (perdó, de putíssima mare).

De Pence a Bannon

De Pence a BannonCom a governador d’Indiana va recomanar que les empreses no contractessin gais, perquè creu que l’homosexualitat és una malaltia que s’ha de curar. Va permetre al seu estat que els comerciants poguessin negar-se a vendre al col·lectiu LGBT per raons religioses. És antiavortista fins i tot en el cas de malformacions genètiques agudes i òbviament és fanàtic de la pena de mort i de les armes.

Notícies relacionades

Després hi ha el que ha sigut el cap de campanya de Trump, Steve Bannon. És el nou assessor del president. Alguns dels seus vòmits: «la por és una bona cosa», «no vull que les meves filles vagin a l’escola amb jueus, no m’agraden els jueus», «¿preferiries que la teva filla tingués feminisme o càncer?», «abolir l’esclavitud va ser una mala idea», «cap de les persones involucrades en l’estafa de l’escalfament global es mereixen el més mínim respecte».

Aquests són els que consideren que els gens caucàsics fan que els blancs siguin, per naturalesa, més intel·ligents, més morals i més treballadors. ¿Abans fatxes o gilipolles? Europa s’acosta a l’abisme.