AL CONTRAATAC

Abstenció és abstenció

Felicito els madurs que voten el PP, els madurs que decideixen que el PSOE s'abstingui i volen expulsar els diputats díscols

2
Es llegeix en minuts

Els que no sabem madurar tenim el deure de felicitar els que sí que ho aconsegueixen. No saber madurar és com tenir una hèrnia espiritual i evacuar la raó en bonyigues irreflexives i no saber on trepitjar segur. Vaja, que els immadurs ensopeguem amb el que és raonable i el possibilisme. 

    En definitiva, felicito els madurs que voten el PP, els madurs que decideixen que el PSOE s’abstingui, els madurs que són del PSOE i volen expulsar els diputats díscols que voten no. Felicito els madurs que són del PP i diuen que Susana Díaz és fantàstica. Felicito la maduresa de Díaz per tallar-li el cap a Pedro Sánchez. Felicito per la seva maduresa Antonio Hernando, del PSOE (home de l’equip de Sánchez), que del no és no ha passat a l’abstenció és abstenció en un temps rècord. Maduració sobtada i forense. 

    Posats a felicitar, felicito per la seva maduresa l’exgovernador del Banc d’Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez, que va permetre que Bankia sortís a borsa, malgrat els informes negatius dels seus inspectors. Felicito la maduresa de José María Aznar, que va nomenar Blesa com a màxim responsable de Caja Madrid, amb l’aval inqüestionable d’haver sigut companys de classe. Després, va ser el seu exvicepresident Rato el que va rematar la feina. 

    Felicito per la seva maduresa els fons voltor nord-americans que han tret profit de l’enfonsament de Bankia. Busquen gangues immobiliàries entre les ruïnes, les compren a preu de saldo i després les venen per un dineral, amb la desesperació de les famílies que ja no poden pagar la nova hipoteca. Els seus assessors a Espanya són els fills (sic) dels que van provocar el desastre. 

MADURESA

Notícies relacionades

Felicito Narcís Serra per la maduresa demostrada en la gestió de la Caixa de Catalunya i per l’augment de retribucions per als directius. Felicito per la seva maduresa els implicats en el cas Palau, els del 3% de Convergència i el diner opac en paradisos fiscals.

    Hi ha una classe de maduresa que impressiona perquè es cou a foc lent. Els apòstols de l’austeritat que ara creuen en les retallades tenen un passat interessant: l’expresident de la Comissió Europea Durao Barroso (actualment a sou de Goldman Sachs) era maoista i va militar al Partit dels Treballadors Portuguesos. L’exgovernador del Banc Central Europeu Jean Claude Trichet era trotskista i va militar amb el nom de Justix a Estudiants Socialistes Unificats. Angela Merkel (va néixer a l’Alemanya de l’Est) va ostentar la direcció d’Agitació i Propaganda de la Joventut Lliure Alemanya. A Espanya tenim Celia Villalobos, Jiménez Losantos, Piqué, Sánchez Dragó i un llarg etcètera de conservadors exrojos-molt-rojos. Els felicito per la seva maduresa. Gràcies a 'Reality News'. Avui tindrem Govern maduríssim.