Benítez també se sent perseguit

1
Es llegeix en minuts

¡Tatxín, tatxín! Rafa Benítez s'apunta a la campanya. Rafa Benitez també se sent perseguit. Rafa Benitez puja al tren de la manipulació, d'alta velocitat, és clar, ja que en marxa no fa gaire per Florentino Pérez. Rafa Benitez, com ‘Flo’, com el Reial Madrid, com la ‘Casa Blanca’, com el club que tot ho fa bé i mai s'equivoca, acaba de proclamar que existeix “una campanya contra mi, l'equip i Florentino Pérez”.

No solament ‘Flo’ se sent perseguit i manipulat. També Benítez creu que s'ha desencadenat una caça de bruixes. Això sí, el tècnic no s'ha atrevit, ¡només faltaria!, a dubtar del seu president que, potser, qui sap, va ser el primer que ha posat en dubte la capacitat del seu entrenador per tirar endavant tot això.

Notícies relacionades

És evident que, com Florentino, Benítez és incapaç de reconèixer que l'equip no acaba de funcionar, que les seves relacions amb la plantilla no són les ideals i que, de moment, per uns o altres, ja han perdut la Copa i es troben lluny del liderat de la Lliga, que encara ostenta el Barça amb un partit menys.

Això sí, abans de reprendre la marxa i qui sap si abans de ser acomiadat, Benítez prefereix, ‘porsiaca’, pujar al tren del descrèdit dels mitjans de comunicació que va posar en marxa el seu president per protegir-se de més fracassos esportius.