LA MEVA PRECIOSA BUGADERIA

2
Es llegeix en minuts

Són grans o petites. De dits llargs o rodanxons. D’ungles polides o mossegades. Descuidades. Pulcres. Netes. Brutes. Són una extensió dels nostres pensaments. Ens ajuden a tallar el pa i a acariciar. A subratllar el que diem. A escriure. A resar. A rascar. Robar, furgar, pegar. I ara, gràcies una vegada més a l’estupidesa humana i a lleis demencials que no puc ni vull entendre, són instruments diabòlics i fonts de vici i luxúries impensables. A l’Aràbia Saudita, al centre comercial Barzan Mall, a la ciutat de Hail, un membre de la policia saudita ha obligat una dona coberta de cap a peus de negre, amb una minúscula reixeta per la qual apareixen a penes els ulls, a cobrir-se les mans que portava sense guants negres, perquè se’ls havia deixat a casa. A les imatges que es poden veure a internet, assistim a una furiosa diatriba del guardià de la llei contra la dona de negre, que es defensa com pot (i a la qual el guàrdia recrimina enfadat quan ella s’hi dirigeix, ja que sembla que tampoc està permès que una dona li parli a un policia) i que acaba sent expulsada del centre comercial. Sabem que aquest és el pa de cada dia de les dones a l’Aràbia Saudita. Quan no és un floc de cabells, és un taló o un colze. Qualsevol fragment del cos femení és susceptible d’ofendre. ¿Què vindrà després? ¿Posar les dones en camps de concentració i exterminar-les? ¿Crear una raça de transgenders a l’estil Conchita Wurst?

Notícies relacionades

Però vet aquí que el mateix dia que expulsen, per oblidar-se els guants, aquesta dona que només es volia comprar una samarreta a Zara, un popular telepredicador islàmic turc, Mücahid Cihad Han, adverteix dels perills de la masturbació en els homes, ja que, segons la seva peculiar interpretació de l’Alcorà, els homes que es masturben poden deixar embarassades… ¡les seves pròpies mans! Ho va dir en directe, en una cadena de televisió turca, quan un home va trucar a l’emissora per explicar que s’havia masturbat un dels dies en què havia visitat la Meca i demanava consell sobre què podia fer. El predicador va afegir que l’home que es masturba “trobarà centenars de fills de les seves mans al més enllà i s’haurà de fer càrrec de tots ells”. No va aclarir, no obstant, si tots aquests nens fruit de la masturbació també serien cuidats per les 11.000 verges que inevitablement esperen els que moren en defensa de l’islam.

El catolicisme sempre ha castigat la masturbació amb l’infern o ha amenaçat els que es masturbaven amb la ceguesa. Convinguem que això de deixar embarassades les mans és una cosa que no se li hauria acudit ni a Torquemada. Després s’estranyen que l’agnosticisme augmenti al món.