ANÀLISI

1
Es llegeix en minuts

Tal vegada l'aficionat santista vegi demà l'últim partit oficial deNeymar amb la samarreta del Santos.O último jogo. És cada vegada menys probable la permanència del crac a l'equip a partir del juny. La final contra el Corinthians pot ser, per tant, el seu comiat. El Madrid ha entrat definitivament en la lluita pels drets del jugador. I hi ha entrat amb un gran desplegament perquè ha admès que li pagaria un salari anual semblant al que desemborsa cada temporada perCristiano Ronaldo. Estem parlant de 10 milions d'euros anuals. Nets.

Per tenir-ne una idea, això és gairebé cinc vegades més del que li paga el Santos de salari. La major part dels ingressos del jugador vénen de la publicitat i aquesta via continuaria oberta si acabés recalant al Bernabéu. El club blanc està disposat a pagar una bona quantitat al Santos, i per tant el negoci seria també rodó. Per al jugador i, és clar, per al mateix Santos.

Notícies relacionades

És força curiós, però l'afició del Madrid ha confessat, en una recent enquesta, que els agradaria veure abans al seu equip el gal·lès Bale que Neymar. Però al Madrid es mirenNeymarcom una mina d'or. Per l'estil, per la facilitat amb què es relaciona amb el públic,Neymarval més que Messien el context publicitari. I per als madridistes evitar que Neymarvagi al Barcelona ja seria un golàs en si mateix.

S'ha d'esperar per veure si, aparentment, el Madrid està per sobre del Barça. I per revertir aquesta tendència, el Barça ha hagut d'entrar en la subhasta. Per això, ha enviat fins i tot un representant fins aquí, fins al Brasil, perquè no sigui el que ara sembla. Que el Madrid està per sobre. I no ho està. D'aquí vénen les presses per resoldre el cas abans que s'acabi la setmana o la pròxima perquè canviï de rumb. La lluita perNeymars'ha convertit en un clàssic. En un altre clàssic i no al camp. Tots els que envolten el crac saben que és el moment d'incitar a la subhasta. El Santos sap que ara ha de deixar-lo sortir amb algun avantatge financer en una inevitable negociació, diguin el que diguin. INeymar, ¿no té opinió?Neymarno acostuma a contrariar la gent que cuida dels seus negocis. El desenllaç de l'últim partit està a punt de resoldre's.