LA CRISI SOCIOECONÒMICA

Ajustos ¿a quin preu?

"Deixin d'escoltar el reiteratiu tam-tam de la Unió Monetària i instin a adoptar mesures que enforteixin la unió política"

1
Es llegeix en minuts
Concentració de protesta pel nou suïcidi vinculat a un desnonament, ahir a Bilbao.

Concentració de protesta pel nou suïcidi vinculat a un desnonament, ahir a Bilbao. / EFE / LUIS TEJIDO

La societat s'ha de plantar. Les retallades, en educació, en sanitat, en investigació científica... estan produint autèntics drames socials que poden arribar a punts de no retorn indesitjables per a tots, fins i tot per als que, absorts amb les primes de risc i els valors borsaris, s'han oblidat fa temps dels costos socials, de la perplexitat i indignació creixents d'una part molt important de la societat, que observa atònita, en absència d'explicacions i amb rodes de premsa sense preguntes, com els 'mercats' van plomant, en contra del consell de bons economistes, els segments més vulnerables, marginant milers de ciutadans cada dia, expulsant talents sense bitllet de tornada...

El suport popular, tan esbombat, ja no és el que era pel pertinaç incompliment de les promeses electorals.

Notícies relacionades

Deixin d'escoltar el reiteratiu tam-tam de la Unió Monetària i instin a adoptar mesures que enforteixin la unió política. Afanyin-se a concretar acords per a les qüestions d'Estat, perquè el deteriorament nacional és molt greu i reclama mitjançant grans acords d'emergència, solucions generals. Hi insisteixo: són temes suprapartit que no poden condicionar-se a les quotidianes fluctuacions.

http://federicomayor.blogspot.com.es/