LA DESAPARICIÓ D'UNA FIGURA CARISMÀTICA

Benefactor del poble veneçolà i l'Amèrica Llatina

"Avui l'Amèrica Llatina segueix unes pautes polítiques i econòmiques que li permeten enfrontar-se, en un autèntic "nou començament", a la deriva del neoliberalisme dels mercats"

1
Es llegeix en minuts
Cristina Fernández de Kirchner, José Mújica, Evo Morales i la dona de Mújica, vetllen el cos d’Hugo Chávez, dimecres a l’Acadèmia Militar de Caracas.

Cristina Fernández de Kirchner, José Mújica, Evo Morales i la dona de Mújica, vetllen el cos d’Hugo Chávez, dimecres a l’Acadèmia Militar de Caracas. / Marcelo.Garcia (AP)

Vaig conèixer el president Hugo Chávez al cap de poc d'iniciar el seu primer mandat. La seva visita a la Unesco va deixar una empremta de nou lideratge americà, especialment apreciable després dels tèrbols anys del Pla Còndor.

El president Hugo Chávez va manifestar una total adhesió a la cultura de pau i no-violència.

La seva visió política i les seves iniciatives de fonda envergadura social han estat beneficioses per al poble veneçolà i per a l'Amèrica Llatina en conjunt a l'emancipació de la qual, a través de la CELAC, tant va contribuir.

Avui l'Amèrica Llatina segueix unes pautes polítiques i econòmiques que li permeten enfrontar-se, en un autèntic "nou començament", a la deriva del neoliberalisme dels mercats.

Notícies relacionades

Les persones com Hugo Chávez, m'agrada repetir-lo, es fan invisibles però no s'absenten. Permanecen en la vida quotidiana de quienes le recorden.

http://federicomayor.blogspot.com.es/