EL DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA NACIÓ

És urgent unir esforços

"Unim-nos, escoltem-nos, enfoquem des del rigor i el coneixement els grans desafiaments"

1
Es llegeix en minuts
Diputats de totsels partits en una sessió del Congrés del juny passat.

Diputats de totsels partits en una sessió del Congrés del juny passat. / JUAN MANUEL PRATS

Els espanyols situen en primer lloc de la sevaavaluació sobre les institucions i grups socials els científics (94%), els metges, les petites i mitjanes empreses, les oenagés, la universitat, l'obra social de l'Església (Càritas), la policia, la sanitat pública, la Guàrdia Civil (74%)... i en els últims llocs els polítics (9%), els partits polítics, els bancs, el Parlament, els bisbes, el Govern de l'Estat, els ajuntaments, els sindicats, la patronal, les multinacionals, l'Església (41%)...

És clar que elfutur que desitgem i que les generacionsjoves mereixen dependrà d'un esforç conjunt.

Que es consultin i interaccionin sobretot entre els que ocupen la cúpula de la confiança i els que ocupen els últims llocs.

No és bona, en absolut, aquestadesafecció dels polítics, que representen el poble... i que, és clar, prenen mesures sense consultar els més apreciats pels ciutadans, als quals, en últim terme, correspon a totes les institucions i grups socials servir eficaçment.

Notícies relacionades

Unim-nos, escoltem-nos, enfoquem des del rigor i el coneixement els grans desafiaments. Només d'aquesta manera podrem recuperar tots la confiança en nosaltres mateixos, que és, al cap i a la fi, la palanca essencial per afrontar degudament els grans reptes actuals.

http://federicomayor.blogspot.com.es/