Perles del paper

Més que al·lusions personals

Rahola replica a Sánchez Dragó, Tertsch ataca Gabilondo i Dávila insulta Alves

1
Es llegeix en minuts
Més que al·lusions personals_MEDIA_1

Més que al·lusions personals_MEDIA_1

Potser eren febrades primaverals o la crisi, però a la premsa d'ahir hi havia diversos articles amb al·lusions personals de notable envergadura. ALa Vanguardia, Pilar Rahola, que no s'ho pensa dues vegades a l'hora de respondre, va contestar al provocadorFernando Sánchez-Dragó, que dilluns havia anunciat aEl Mundoque no viatjarà a Barcelona per a«la carnavalada»de Sant Jordi perquè no se la vol trobar i perquè no li agrada«anar a una regió d'Espanya on han prohibit els toros i tanquen llibreries acusant-les de nazis»(en referència a les accions de la justícia contra l'establiment Europa) ni sentir-se«puta d'aparador ensenyant les calces als vianants».Rèplica de la pluritertuliana a algú«amb una aportació a la literatura espanyola equiparable només a la de Pemán»:«Deu tenir raó, perquè a ell són les senyores de l'ofici les que li ensenyen les calces, com amablement ens ha fet saber».

Notícies relacionades

La pulla deHermann Tertschdirigida aIñaki Gabilondo aAbcés unidireccional, perquè no consten al·lusions prèvies del veterà i respectat periodista al seu habitualment avinagrat col·lega. Aquest treu la cara en defensa d'Aznardavant les crítiques fetes pel«summe sacerdot del periodisme de la correcció esquerrana»a l'expresident, a qui considera un traïdor als interessos d'Espanya per dubtar que el país pugui pagar el seu deute.Tertschtira pel dret i diu que el traïdor ésGabilondoper, entre altres coses, ajudar«a assetjar les seus de l'enemic en jornada de reflexió»i donar una empenta a «un acord amb separatistes i terroristes a partir del Tinell». Déu n'hi do.

Per a atac personal encara més gratuït, el deCarlos Dávila a la portada deLa Gaceta... aDani Alves,«un mercenari que penja la bossa on més li paguen»,que«ofereix lliçons(...)francament deplorables»i que és«un pobre estúpid». ¿I què havia dit (el dia abans aEl Mundo) el defensa del Barça per provocar la ira delmerengónconfésDávila? Doncs això sobre l'actitud deMourinhoi la premsa que li és afí:«Sabem que forma part del xou i que serveix per vendre diaris. Desestabilitzar-nos forma part d'això. Seria de bojos entrar-hi. Tot això [la pressió] ve del centre d'Espanya, on es cou tot. Però aquí no hi entrarem.(...)Encara que a vegades ens toca una mica els nassos».¿On és l'ofensa?