OBERTURES EN TEMPS DE COVID

Obre la primera botiga de mascaretes d'Espanya a Barcelona

Tocarà portar mascareta molt temps, tot i que no li agradi a Miguel Bosé. Però això obre tot un ventall de possibilitats

Abel Cobos

Obre la primera botiga de mascaretes d'Espanya a Barcelona

A hores d’ara de la pandèmia, un pensaria que ja existia, però no: acaba d’inaugurar a Barcelona URBNMSK (Enric Granados, 80), la primera botiga de tot Espanya especialitzada en mascaretes. Una notícia inversemblant abans del 2020, però que sembla imprescindible en la nova normalitat.

Ens tocarà portar les mascaretes molt temps, per molt que no li agradi a Miguel Bosé. I és per això, com explica Héctor Pardo, portaveu de la botiga, que es van decidir a obrir el local, per focalitzar en un sol punt de Barcelona tota mena d’«estampats, dissenys i marques» que encaixin amb qualsevol ‘outfit’ i que, a més, protegeixin del virus.

Et pot interesar

Els seus productes són, com garanteixen, higiènics, reutilitzables i compleixen totes les normatives de seguretat sanitària. Vaja, aquest ‘checklist’ del Ministeri que ens hem après per força després de portar durant mesos la nostra roba vella recosida de les orelles. Sí, una bona mascareta, i amb botigues com URBNMSK s’obre tot un ventall de possibilitats per als nostres looks anti-Covid sense haver de portar l’antiestètica (i contaminant) mascareta de farmàcia. 

Temes:

Botigues