GUSTOS CANINS

Husky house: acaricia un gos

En aquest local de Gràcia, quatre exemplars de la raça husky siberiana estan a disposició dels clients perquè juguin amb els gossos

Laia Zieger

Husky house: acaricia un gos

Robert Ramos

¿Sabies que al barri de Gràcia hi ha un local anomenat Espai de Gats (Terol, 29-33), on pots prendre un cafè mentre et relaxes envoltat de gats que fins i tot pots adoptar? Doncs ara aquest concepte té competència amb la recent obertura de Husky House, que és, tal qual, la casa de quatre preciosos gossos de raça husky siberià.

Ells són Shining, Sherman, Shirley i Shen. Però aquí, contràriament al cat bar, la cosa no va de menjar i beure, ja que no es tracta d’una cafeteria ni d’un bar (tot i que si aconsegueix la llicència, introduiran aquest servei), sinó que l’establiment, mitjançant el pagament d’una entrada de 5 euros, només ofereix als visitants la possibilitat de passar estona amb els gossos, que ara per ara encara són uns adorables cadells. Això sí, cada client pot passar tant temps com vulgui amb els gossos, jugant-hi, acariciant-los...

Husky House

Julià Portet, 8
Telèfon: 672 657 927
Horaris: de dilluns a dissabte, de 16.00 a 20.00 hores

Natalia Suslova, originària d’una família de criadors de la raça husky de Sibèria, és la propietària del local i dels animals. Justifica el seu sorprenent concepte recordant el fet que hi ha molta gent que és amant dels gossos però que no es pot permetre tenir-los a casa, sigui pel cost que suposa la seva cura i manutenció o per la falta de temps o d’espai. Husky House, que obre de dilluns a dissabte de 16.00 a 20.00 hores, aspira a convertir-se en un espai lúdic on disfrutar de la companyia canina sense tenir les obligacions que suposa criar una mascota.

Els quatre huskies: Shining, Sherman, Shirley i Shen. / robert ramos 

Postdata: els altres gossos són benvinguts, sempre que siguin educats i els seus amos es facin responsables dels seus actes.