On Catalunya

escapada

Així és l'hotel de Messi a Sitges

MiM Sitges és molt més que l'hotel adquirit pel futbolista en el Garraf: és un esclat mediterrani amb un 'spa' addictiu

zentauroepp44369554 on sitges180726142911

zentauroepp44369554 on sitges180726142911
zentauroepp44369553 on sitges180726142918

/

2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Està clar que allò de l’«hotel de Messi» té tirada. Qualsevol mortal –culer o no– voldria veure què ha triat el millor jugador de futbol del món per exercitar-se com a empresari hoteler. Però quan es posa el peu en el MiM Sitges, l’ombra del número 10 del Barça es difumina i l’horitzó es torna blau. En segona línia de mar però amb vistes d’impacte, aquest allotjament de quatre estrelles superior et convida gairebé a ser aigua. Sigui amb el mar al capdavant, a la seva piscina a dalt de tot, o al seu tresor líquid subterrani: Be water, my friend.

L’establiment de l’avinguda de Sofia, just darrere del passeig Marítim, viu un renaixement total amb el cop de timó que ha suposat la seva compra per part de Leo Messi i l’entrada en escena del solvent Majestic Hotel Group com a gestor, garantint un plus en el seu servei. Era un hotel jove i meritori (2013, i primer d’Europa amb certificació LEED Platinum com a icona d’arquitectura sostenible i el compromís mediambiental), però li faltava un interiorisme més fresc, lluminós i mediterrani que ja està adquirint en aquesta nova etapa, com pot apreciar-se en tota la planta baixa. La presideix una barra de bar, el Fly.

Cèntric i a pocs minuts de l’estació de Renfe, aquest edifici aixecat amb un 80% de materials reciclats i envoltat en vegetació en part de la seva façana, té el bon rotllo d’un discret oasi (77 habitacions) enmig de l’atrafegament estival del municipi mariner. Un nucli que a l’hivern continua tenint molt encant. De fet, amb el fred el MiM és una bona extensió de l’oferta hotelera barcelonina, cobejat per a incentius i cites de negocis.

ESTIU INTENS

Però en plena canícula convé destacar les seves virtuts immediates. Per allotjar-se desplega còmodes i àmplies habitacions (en diferents categories i amb imatges que evoquen Sitges i les seves platges en grans murals en el bany) a un pas del mar. El bo és que fins i tot sense estar-hi allotjats molts clients sucumbeixen a l’ Sky Bar de l’àtic amb panoràmiques de 360 graus, sessions de dj i també música en viu cap al tard (de divendres a diumenge), còctel en mà. Potser és el millor mirador de la vila per enamorar-se encara més d’ella.

El terrat es converteix també en el restaurant d’estiu, amb una carta molt local i de proximitat: del xató de Sitges a peixos ben treballats, on es prioritza el producte, fins i tot a les tapes, i s’aposta sobretot pels vins del Penedès. En temporada hivernal, en canvi, el restaurant Land de la planta baixa agafa el relleu.

Piscina de flotació a la zona d’aigües.

Notícies relacionades

I si la piscina de l’Sky corona l’hotel, la millor immersió espera en la planta -2. Allà sorprèn una zona d’aigües més pròpia d’hotel de luxe en la qual es pot anar de la sauna a la piscina de rajos, la d’aigua freda, la de flotació o altres, en un circuit amb llum tènue que crida al relax integral i amb criteris ecològics. Al costat, brilla una àrea de tractaments molt zen amb massatges a la carta, cabina d’oxigenoteràpia i estètica. Per sentir-se més a prop dels llimbs que del municipi més animat de la costa barcelonina.

Els preus són continguts. A la terrassa superior, una cervesa costa 3 euros. I l’allotjament varia segons la temporada. A l’octubre, per exemple, es pot reservar per 125 euros la nit, mentre que en ple estiu hi ha disponibilitat sobre els 189.

Temes:

Escapades Hotels