ART

Lídia Masllorens: bellesa en gran format

La Fundació Vila Casas acull l'exposició 'Prova d'artista' de l'autora de Caldes de Malavella

Lídia Masllorens: bellesa en gran format

Montserrat Gimferrer

Una oportunitat. Això és el que ofereix la monotípia, tècnica d’impressió de la qual surt un sol exemplar. L’artista no sap com serà la seva obra fins que veu el resultat. Si no li agrada, comença de nou. Aprenentatge constant. Tot això hi ha darrere de l’exposició de Lídia Masllorens ‘Prova d’artista’, a la Fundació Vila Casas.

Rostre de dona en gran format, de Lídia Masllorens.

Fundació Vila Casas

Espais Volart (Ausiàs Marc, 20) Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20. Diumenge, d’11 a 14. Preu: 5€ Fins al 15 de diciembrehttps://www.fundaciovilacasas.com

«Córrer riscos és part del procés de treball. En una ocasió, un paper va quedar enganxat a un plàstic; al separar-los, la pintura s’havia imprès i vaig veure unes textures meravelloses. Allà va sorgir el meu interès pel monotip», explica l’autora de Caldes de Malavella, guanyadora del premi de pintura de la fundació el 2013.

‘Traç’ és un exemple de les petites bombolles i transferències, resultat de la monotípia.

La mostra recull una vintena d’obres de gran format, la majoria rostres bells en acrílic sobre paper. En la sèrie Retrats, són persones de l’entorn de l’artista i els No retrats, models de xarxes socials o revistes. «La bellesa em té fascinada», diu Masllorens. 

Retrat inspirat en models de xarxes socials o revistes.

En un pas creatiu més, ‘Zoom’ són fotos ampliades de detalls de les seves obres. Una bombolla de tinta es converteix en uns llavis gegants. Masllorens està entusiasmada: «S’han obert molts camins». A continuar explorant.

Notícies relacionades

Masllorens amplia detalls de les seves obres per descobrir noves formes, com a ‘Llavi 3’.

 

Temes:

Art