REGALASSOS

Més que llibres

Aquests llibres són més que llibres. Són trossos de món a la sala, naturalesa a la prestatgeria, passejades per la màgia. Són estímuls de la curiositat dels teus fills pel que els envolta, i també per la lectura. I són també, diguem-ho, infinitament més bonics que una ballarina de Lladró

imunoz36684033 onbarcelona libros161221202429

imunoz36684033 onbarcelona libros161221202429

1
Es llegeix en minuts
Imma Muñoz

Abejas

PIOTR SOCHA

Traducció: Katarzyna Montoniewicz i Abel Murcia

MAEVA YOUNG

76 pàgines · 29,90 €

El pare de l’il·lustrador polonès Piotr Socha era apicultor, així que va transmetre al seu fill la passió per aquestes bestioletes que fan molt més que posar-nos tensos quan se’ns acosten a la piscina: d’elles depèn la pol·linització del 70% dels cultius més importants per a la nostra alimentació i la seva mel té propietats medicinals (cicatritza i redueix el risc d’infeccions). L’Associació Polonesa d’Escriptors, a més, va escollir 'Abejas' com el llibre infantil més bonic del 2015. I amb raó. 


Más allá del viento del Norte 

GEORGE MACDONALD

Traductor: Joan Eloi Roca

Il·lustrador: Arthur Hughes  

ÁTICO DE LOS LIBROS

448 pàgines · 23,50 €

Considerat el pare de la literatura fantàstica i un mestre per autors com Lewis Carroll o Tolkien, George MacDonald escriu un relat commovedor en què les aventures fantàstiques (començant per un vent que adquireix forma humana per fer amistat amb un nen) i la crua realitat de l’època victoriana (el nen és tan pobre com ho va ser el mateix autor) es fonen. I està meravellosament editat. 


Metròpolis / Metrópolis 

BENOÎT TARDIF

Traductora: Elena Martí Segarra

COCO BOOKS

70 pàgines · 16 €

L’il·lustrador quebequès Benoît Tardif condensa el món en un llibre. I l’omple de colors. 'Metròpolis / Metrópolis' és una invitació a perdre’s en 32 ciutats dels cincs continents (París, Nova York, Nairobi, Buenos Aires, Auckland...) i un desafiament a la capacitat de síntesi. ¿Es pot resumir una megaurbs en una dotzena de conceptes? Es pot. El llibre, a més a més, permet (potser fins i tot proposa) un joc: ¿Què destacaries tu de cada una d’aquestes ciutats? ¿Coincideix la teva mirada amb la de l’autor? Atreveix-te a provar-ho. Ho tens fàcil: la primera és Barcelona


Vida 

JOANA SANTAMANS

Textos: Ernest Santamans

BRIDGE

Notícies relacionades

240 pàgines · 24,95 €

I davant les il·lustracions esquemàtiques i amb aire de cartell del treball de Tardif, el naturalisme de Joana Santamans (Barcelona, 1977), necessari, imprescindible, per a aquest àlbum que ens deixa més d’un centenar d’ocells, insectes, peixos i criatures marines reposant a la prestatgeria. De cada un d’ells, preciosos i detalladíssims dibuixos i textos acurats, amb informació bàsica i curiositats, firmats per Ernest Santamans. Un llibre dels que creen lectors (i biòlegs). 

Temes:

Llibres