On Catalunya

San Calentín

Bars per magrejar-se a Barcelona

'Nada tienen de especial dos mujeres que se dan la mano'. Tot i que en aquests bars ideals per magrejar-vos també podreu fer-ho sota de les estovalles

zentauroepp52181814 onbarcelona200212135922

zentauroepp52181814 onbarcelona200212135922 / ALVARO MONGE

3
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sou al soparet de Sant Valentí. Heu estat tota la nit jugant amb els peus sota la taula i llançant-vos miradetes mentre us mossegueu el llavi. Pagueu el compte, sortiu al carrer, us feu un petó i, tot i que sabeu que acabareu la nit acaronant-vos entre els llençols, encara és aviat per anar a casa. Decidiu prendre una copa més per continuar jugant a la seducció i així arribar al nivell d’excitació d’arrencar-vos la roba a mossegades.

Per descomptat, per a aquest objectiu no serveix qualsevol bar amb què us creueu. Hi ha uns elements clau que determinen el local perfecte per magrejar-se en una cita: el primer, seients còmodes. El segon, que estiguin de costat i no cara a cara. El tercer, un ambient romàntic o un que estigui tan atapeït que ningú pari atenció en vosaltres. Aquests són els ingredients per aconseguir que l’«anar a prendre una copa» es converteixi a l’avantsala d’aquelles nits que tantes pensions alimentàries han costat a Julio Iglesias. Per sort, Barcelona és una ciutat gran i té molts bars esperant els vostres petons i tocaments innocents. 

Els dos més emblemàtics són Les Gens Que J’Aime (València, 286), una cocteleria d’ambientació modernista i amb música chill, i Tinta Roja (Creu dels Molers, 17), un cafè-teatre de tango (el seu nom surt d’una obra d’aquest gènere) decorat a l’estil anys 20. Els dos locals compten amb una llum tènue, música tranquil·la i una escenografia romàntica que els han proclamat com el lloc ideal on ‘rematar’ una cita. 

EL+

Poder magrejar-se sense que s’escandalitzi cap Flanders.

Si et trobes pel Raval, tot i que a primera vista no sembli un lloc massa romàntic –grups de joves bevent, música alta i és un local estret que fa cantonada, per la qual cosa es veu tot des de tots els angles–, el Betty Ford (Joaquín Costa, 56) té moltes possibilitats. Al fons del bar hi ha unes butaques que, si arribes aviat, te les trobaràs buides. Allà, quan arribi la gentada, estareu protegits de miradetes furtives que us impedirien arrupir-vos tranquil·lament i fer-vos petons amb més llengua que Shawn Mendes i Camila Cabello. 

A prop de Tetuan hi ha l’Ocio Bar (Sardenya, 202). Tot i que aquest local pugui quedar-te una mica ‘off-target’, ja que va dirigit a la joventut asiàtica o d’ascendència asiàtica del barri Fort Pienc (un en els que la comunitat xinesa està més assentada i més teixit associatiu i comercial ha construït), té algunes zones amb butaques i amb certa intimitat per anar-hi amb la teva parella. A més, els preus són barats i les rialles i crits dels grups d’amics fent ‘botellon’ et permetran dir-li coses pujades de to a la teva parella sense que ningú s’escandalitzi.

Cerveses amb lot

O pots optar per música en viu, llums romàntics i un local que recorda els pubs britànics. The Philharmonic (Mallorca, 204) ofereix, a més de ‘fish and xips’, un ambient ideal per portar aquella persona a qui només de mirar als ulls ja et donen ganes de fer-li un petó. Tot i així, aquí no hi ha butaques, així que tampoc podreu escarxofar-vos en un sofà mentre notes la seva mà pujant per la teva cama. 

D’una estètica similar són els Manchester Bar (un a Valldonzella, 40, i un altre a Milans, 5). El dolent d’aquests és que l’estètica és més festiva, però menys cuqui. El bo és que hi ha butaques i si la vostra relació és més bruta que romàntica ja us anirà bé per fotre-us mà mentre preneu una cervesa. Del mateix estil, al Poblenou hi ha Balius (Pujades, 196), que afegeix jazz a l’equació. 

Notícies relacionades

Però si el que t’agarda és la natura, el Jardín del Alma, el bar de l’Hotel Alma (Mallorca, 271), també té butaques, taules i seients còmodes per a una cita. No obstant, en aquest recés de pau vegetal l’ambient és tranquil, molt poc festiu, pel que és recomanable reduir el magreig a parlar-vos a prop i fer-vos petons mesuradament.

Finalment, si sou dones (¡o homes!) que es donen la mà per sota de les estovalles, que diria Mecano, bars com La Chapelle (Muntaner, 67), El Cangrejo del Raval (Montserrat, 9) o La Frederica (Salvà, 3) segur que us serviran (i sense por a rebre mirades inquisitives carregades d’odi homòfob). Perquè viure el magreig sense por també és un dret.