On Catalunya

DE FESTA

El Tomàtic és el DJ per una nit

'Doraemon', 'Bola de drac', 'Shin Chan' o el Tomàtic: si res uneix els joves dels 80 i 90 és el Club Super3 i el seu anime. L'Atomic Pixel Party el ressuscita

zentauroepp51510531 on200102213939

zentauroepp51510531 on200102213939

2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els nascuts entre els 80 i els 90 poden dir-se de moltes formes: mil·lennistes, generació de la crisi o, si preguntes a un ‘boomer’, ofesos. Però si van néixer a Catalunya, el nexe d’unió d’aquests joves és que són la generació del 3XL i del Club Super3. Es van criar amb anime a la tele, amb SakuraSailor MoonDoraemonBola de drac o Inuyasha, per esmentar alguns dels títols que van marcar la graella juvenil de TV-3. Cridant a la nostàlgia d’aquesta generació, neix l’Atomic Pixel Party, una festa dedicada a l’anime, el manga i els videojocs. 

Atomic Pixel Party

Wolf (Almogàvers, 88)Divendres, dia 3, a partir de les 23.59 horesPreu: 19,50 € (a taquilla)e

L’esdeveniment es divideix en diferents espais. El primer, la zona de videojocs. Hi haurà des de consoles arcade i noventeres (com la Nintendo 64) fins a les més noves (com la Switch o la Play Station 4). No obstant, el més destacable és la realitat virtual: hi haurà una zona habilitada per aïllar-se del món una vegada et posis les ulleres gegants i jugar al divertidíssim Beat Saber, un videojoc que et farà suar la cansalada i que consisteix a fer talls amb sabres de llum per encertar blocs al ritme de la música. Això sí, no beguis massa o et passaràs la resta de la nit vomitant al bany. 

‘Remixes’ de videojocs

Notícies relacionades

A més, serà la pista on sonaran quatre sets de DJ, començant pel vaporwave, seguit de ‘remixes’ de videojocs (per exemple, el tema que Skrillex va compondre per a Kingdom Hearts), ‘openings’ d’anime (que sonaran des dels més mítics en català fins a les últimes modes japoneses). De les quatre, aquesta serà la sessió més llarga, perquè comptarà amb una actuació de la youtubera Miree i les ballarines Aidoru Ja Nai. Finalment, la nit tancarà amb ‘eurobeat’, un animat estil musical europeu molt arrelat al Japó. 

Miree, de BCN al Japó

La youtubera convidada a l’esdeveniment, Miree, compta amb 364.000 seguidors només al seu canal, en què dobla, canta i comenta tota mena de sèries, vídeos i música relacionats amb el vast món del manga i l’anime. L’èxit de l’influencera catalana és internacional, i fins i tot ha sigut convidada al Japó per participar en diversos programes. Aquest divendres, dia 3, els seus fans podran veure-la sobre l’escenari, on interpretarà algunes de les seves cançons favorites.

Des de la seva primera edició, el 2017, ha anat omplint religiosament una vegada al trimestre diferents clubs amb ‘otakus’‘gamers’ i fans del nipó, amb festes de videojocs, de pijames i fins i tot a la piscina (la Cosplay pool party, que celebraran, de nou, aquest estiu). La següent Atomic Pixel Party se celebrarà aquest divendres, dia 3, a Wolf (Almogàvers, 88), a partir de les 23.59 hores i fins que surti el sol.