DE FESTA

El Tomàtic és el DJ per una nit

'Doraemon', 'Bola de drac', 'Shin Chan' o el Tomàtic: si res uneix els joves dels 80 i 90 és el Club Super3 i el seu anime. L'Atomic Pixel Party el ressuscita

El Tomàtic és el DJ per una nit

Els nascuts entre els 80 i els 90 poden dir-se de moltes formes: mil·lennistes, generació de la crisi o, si preguntes a un ‘boomer’, ofesos. Però si van néixer a Catalunya, el nexe d’unió d’aquests joves és que són la generació del 3XL i del Club Super3. Es van criar amb anime a la tele, amb SakuraSailor MoonDoraemonBola de drac o Inuyasha, per esmentar alguns dels títols que van marcar la graella juvenil de TV-3. Cridant a la nostàlgia d’aquesta generació, neix l’Atomic Pixel Party, una festa dedicada a l’anime, el manga i els videojocs. 

Atomic Pixel Party

Wolf (Almogàvers, 88)Divendres, dia 3, a partir de les 23.59 horesPreu: 19,50 € (a taquilla)e

L’esdeveniment es divideix en diferents espais. El primer, la zona de videojocs. Hi haurà des de consoles arcade i noventeres (com la Nintendo 64) fins a les més noves (com la Switch o la Play Station 4). No obstant, el més destacable és la realitat virtual: hi haurà una zona habilitada per aïllar-se del món una vegada et posis les ulleres gegants i jugar al divertidíssim Beat Saber, un videojoc que et farà suar la cansalada i que consisteix a fer talls amb sabres de llum per encertar blocs al ritme de la música. Això sí, no beguis massa o et passaràs la resta de la nit vomitant al bany. 

‘Remixes’ de videojocs

A més, serà la pista on sonaran quatre sets de DJ, començant pel vaporwave, seguit de ‘remixes’ de videojocs (per exemple, el tema que Skrillex va compondre per a Kingdom Hearts), ‘openings’ d’anime (que sonaran des dels més mítics en català fins a les últimes modes japoneses). De les quatre, aquesta serà la sessió més llarga, perquè comptarà amb una actuació de la youtubera Miree i les ballarines Aidoru Ja Nai. Finalment, la nit tancarà amb ‘eurobeat’, un animat estil musical europeu molt arrelat al Japó. 

Miree, de BCN al Japó

La youtubera convidada a l’esdeveniment, Miree, compta amb 364.000 seguidors només al seu canal, en què dobla, canta i comenta tota mena de sèries, vídeos i música relacionats amb el vast món del manga i l’anime. L’èxit de l’influencera catalana és internacional, i fins i tot ha sigut convidada al Japó per participar en diversos programes. Aquest divendres, dia 3, els seus fans podran veure-la sobre l’escenari, on interpretarà algunes de les seves cançons favorites.

Notícies relacionades

Des de la seva primera edició, el 2017, ha anat omplint religiosament una vegada al trimestre diferents clubs amb ‘otakus’‘gamers’ i fans del nipó, amb festes de videojocs, de pijames i fins i tot a la piscina (la Cosplay pool party, que celebraran, de nou, aquest estiu). La següent Atomic Pixel Party se celebrarà aquest divendres, dia 3, a Wolf (Almogàvers, 88), a partir de les 23.59 hores i fins que surti el sol.

Temes:

Festes