AGAFA PA I SUCA

L'art de menjar 'coñofres'

La Polleria s'ha convertit en una fàbrica de genitals ensucrats: ven a la Rambla gofres amb forma de penis i vulves

L'art de menjar 'coñofres'

Des de fa uns mesos, s’han vist per la Rambla incomptables persones rellepant un dolç que a molts ‘boomers’ ens ha agafat amb els pantalons abaixats: el pollofre. Com el seu nom indica, és una gofra amb forma de... ¿Fa falta que segueixi? Aquests penis comestibles de notables dimensions cotitzen molt alt a Instagram. S’han popularitzat entre un públic jove i desacomplexat que els brandeix sense vergonya i els rosega el gland ensucrat entre rialles per a la foto.  

Lluny queden ja els dies de Pirulo i Calippo, gelats de silueta fàl·lica que insinuaven i excitaven la imaginació del llepaire. Aquests temps accelerats exigeixen missatges directes, sense embuts; no estan les coses per a preliminars. Ara, et posen una cigala realista davant dels morros i, si el teu límit és a l’anunci d’espàrrecs Carretilla, no ho passaràs bé passejant-lo pel carrer.

La Pollería (la Rambla, 116) és la responsable de la invasió de fal·lus de gofra als carrers de Ciutat Vella. Doncs bé, segons em comunica aquesta fàbrica de genitals ensucrats, ara li ha arribat el torn a una altra masterpiece: el ‘conyofre’. Com el seu nom indica és una gofra amb forma de... ¿Fa falta que segueixi? El falocentrisme no s’ha imposat aquesta vegada; tot i que tard, el ‘coñofre’ ja ha arribat per fer justícia de gènere i, de passada, no deixar òrfena la confraria del cunnilingus

Carrera genital

Notícies relacionades

I mentre celebro l’arribada de la figa de gofra, veig amb claredat el següent pas en aquesta carrera genital: posar a la venda gofres amb la forma de penis i vulves de celebrities, com a l’‘star-system’ del porno. «A mi posa’m un Mario Casas i crec que a la meva parella avui li ve de gust un Britney Spears».