On Catalunya

AGAFA PA I SUCA

Cambrer, hi ha una alvocat a la meva sopa

S'ha convertit en el Love of Lesbian de la fruita: és a tots els festivals

zentauroepp44276372 onbarcelona tema aguacates restaurante a vocados  pizza de a190913174640

zentauroepp44276372 onbarcelona tema aguacates restaurante a vocados pizza de a190913174640

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Te'l trobes a traïció en els makis. És la ‘mariliendre’ del tàrtar de tonyina. Ha expulsat la sacrosanta mantega de les torrades. a Tickets fins i tot li han dedicat una pizza.L’alvocat  s’està convertint en el Love of Lesbian de la fruita: és a tots els maleïts festivals. Al principi tot eren somriures i guacamole. Allà hi havia els hípsters, mil·lennistes realfooders ballant despullats al voltant d’una muntanya de palta; posseïts per la verdor hipnòtica de la seva polpa; armats amb la milonga del superaliment per soscavar els ànims dels que no renuncien a l’entrepà de botifarró. Però la diversió s’ha convertit en malson. L’alvocat  ha passat de moda a obsessió i ha propagat un virus borreguer que ha arribat a tothom. Està prohibit que no t’agradi.

Notícies relacionades

I és igual que una dieta abundant en alvocat et surti més cara que la tornada a l’escola dels teus fills (he arribat a pagar-lo a 5 euros el quilo). Poc importa que la demanda s’hagi disparat i no hi hagi tant cultiu per a tant #avocadolover. Amb una fruita tan sana i plena d’àcid oleic, vitamines, Omega 3 i el que Déu disposi, ¿què pot anar malament? A més, la bestioleta és més fotogènica que Andrés Velencoso, una mina de likes, el puto amo d’Instagram. ¿Com li diràs que no?

El deliri és tan desproporcionat que alguns han convertit la seva desagradable pell en reclam molón. No és broma, la pell s’ha arribat a utilitzar com a tassa de cafè(l’avolatte) o cucurutxo per a gelat (no he ingerit cap droga experimental de la CIA.) I aquí ve el millor: ¡el 2018 es van vendre 74 milions d’alvocats a Espanya! Que ningú se sorprengui el dia que li apareguin trossos d’aquesta fruita al plat de cap i pota