Shanghai Stories, un xinès de classe mitjana

stories /
La imatge dels restaurants xinesos no sol ser gaire positiva. Són molts anys servint menjar barat en quantitats industrials. Hi ha els lloables i reconeguts esforços per elevar aquesta percepció, com podria ser el Shangai, dels germans Josep Maria i Lluís Kao, però està a un altre nivell. Nivell top. I preu top també. ¿Què poden fer els gurmets amb menys possibilitats? Acudir a algun dels establiments de classe mitjana, i n’hi ha pocs a Barcelona. Un dels últims a arribar a la ciutat és Shanghai Stories (Aribau, 73), del xef Wang Binqing.
El cuiner, que va formar part de l’històric El pato laqueado, proposa plats de Xangai, Pequín, Sichuan i cantonesos. Un local sobri i una cuina de qualitat amb una relació qualitat-quantitat-preu més que notable. Només la carta, amb fotos dels plats, desentona en la idea d’acostar la gastronomia xinesa de qualitat al gran públic.
- Catalunya redueix la burocràcia per treballar als boscos
- Compte enrere en el sector bancari El mercat augura que el BBVA es quedarà entre el 30% i el 50% en l’opa
- El conflicte del Pròxim Orient La manifestació propalestina de BCN acaba en aldarulls
- ¿Ningú vol dimissions?
- Col·lectius "De sobte, desapareixes"
- El Govern es desvincula per complet d’Ábalos
- Tempesta judicial i política Una empresa de Panamà demana cita a Ábalos per expandir negoci
- Tempesta judicial i política L’empresària que va assegurar haver portat efectiu a Ferraz es reafirma
- context Corruptes i corromputs
- Regals, viatges i pensions alimentàries