Shanghai Stories, un xinès de classe mitjana
stories /
La imatge dels restaurants xinesos no sol ser gaire positiva. Són molts anys servint menjar barat en quantitats industrials. Hi ha els lloables i reconeguts esforços per elevar aquesta percepció, com podria ser el Shangai, dels germans Josep Maria i Lluís Kao, però està a un altre nivell. Nivell top. I preu top també. ¿Què poden fer els gurmets amb menys possibilitats? Acudir a algun dels establiments de classe mitjana, i n’hi ha pocs a Barcelona. Un dels últims a arribar a la ciutat és Shanghai Stories (Aribau, 73), del xef Wang Binqing.
El cuiner, que va formar part de l’històric El pato laqueado, proposa plats de Xangai, Pequín, Sichuan i cantonesos. Un local sobri i una cuina de qualitat amb una relació qualitat-quantitat-preu més que notable. Només la carta, amb fotos dels plats, desentona en la idea d’acostar la gastronomia xinesa de qualitat al gran públic.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Netflix narra ‘El caso Asunta’ sense permís dels implicats
- Luis Mateo Díez: "No hi ha res que m’interessi menys que jo mateix"
- El Yiyo demana que es programi més flamenc a BCN
- Camilo Ramos: "Hi ha una lluita pels últims pisos disponibles a la perifèria de BCN"
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions