On Catalunya
'FOOD PORN'
El Chingón, cuina amb tatuatges
Aquest petit restaurant del Poblenou proposa plats canalles, garatgers, d'aire californià
chingon /
MIKY MANRUBIA LLUEIX tatuatges. I la seva proposta gastronòmica, també. Al Chingón, el seu petit establiment del Poblenou (carrer de Pallars, 329), elabora plats canalles, garatgers, amb un halo californià perquè ell va treballar a Los Angeles com a xef durant uns quants anys després de passar per establiments populars a Granada i locals glamurosos a Eivissa. A vegades amb records mexicans, a vegades asiàtics.
El Chingón
Carrer de Pallars, 329. Telèfon: 618 51 04 93. Preu mitjà: 25 €.
Però resulta complicat etiquetar-lo. Diguem que és atrevit i gamberro. O més: és punky, és trash. Que és food porn de veritat, del que demana menjar amb les mans, ja siguin unes ostres sui generis, un taco de pop molt picant o les costelles de porc cuites durant 12 hores a baixa temperatura. Manrubia no es talla a l’hora d’escollir bon producte, de manera que treballa amb carn ecològica de bou Danish Crown i peix de llotja. Per beure, cerveses artesanes (en té una de pròpia, l’American Pale Ale anomenada La Chingona) i unes micheladas de mil dimonis.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona