On Catalunya

AGENDA ON

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del Sónar al debut de The Who a Barcelona

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del Sónar al debut de The Who a Barcelona

Dennis Morton

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Clàssic de l’avantguarda 

Clàssic de l’avantguarda Si és a mitjans de juny, és (habitualment) moment de Sónar, festival de referència que compleix les seves tres primeres dècades. Al cartell del primer dia, dijous, dia 15, destaquen noms com l’artista de R&B alternatiu Erika de Casier (foto), Oneohtrix Point Never, Black Coffee i Kode9


Remada per una bona causa

Remada per una bona causaAquest diumenge al matí (a partir de les 9.30 h), l’escola de surf Blue Salt School celebra la seva primera Marató Blava, una de remada solidària per recolzar projectes d’investigació de malalties minoritàries; en aquest cas, de l’artrogriposi. 15 euros amb taula pròpia; 20 si se n’ha de llogar una. 


Celebració de la literatura llatinoamericana

Celebració de la literatura llatinoamericanaEn la seva segona edició, el KM Amèrica, Festival de Literatura Llatinoamericana, torna a connectar grans veus de l’Amèrica Llatina i el Carib amb autors catalans. Entre les novetats del programa, un club de lectura virtual o un taller de novel·la negra impartit per Leonardo Padura (foto). De dimecres, dia 14, a diumenge, dia 18.


Clàssics debutants 

Notícies relacionades

Clàssics debutants Tot i que sembli mentida, el de dimecres, dia 14, al Palau Sant Jordi serà el primer concert dels mítics The Who a Barcelona. Pete Townshend i Roger Daltrey repassaran sis dècades d’història del grup (incloent bastant material de ‘Tommy’ i ‘Quadrophenia’) amb suport d’una orquestra completa. 


Etern relat de fantasmes 

Etern relat de fantasmes La Filmoteca de Catalunya proposa dues projeccions de ‘The innocents’ (més coneguda aquí com a ‘¡Suspense!’), el clàssic de 1961 de Jack Clayton que va inspirar clarament ‘Los otros’ i ‘L’orfenat’. En còpia en 35 mm, com ha de ser. Dijous, dia 15, a les 18.00 h, i diumenge, dia 18, a les 21.00 h.