On Catalunya

No gasteu

Cine, tennis, xocolatada i altres plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana

Les festes del Gòtic o el torneig Tram Barcelona Open, entre el més destacat de la setmana

barcelona/WhatsApp Image 2023-05-22 at 18.46.07.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-05-22 at 18.46.07.jpeg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Circ, música, gegants i menjar al Gòtic

Que la pluja no sigui un impediment per sortir al carrer: fins dissabte, el Gòtic s’omple de plans i activitats populars per celebrar les festes del barri. Per destacar-ne un parell, divendres, 26, a la plaça del Rei, plans familiars (incloent-hi una xocolatada). I a la plaça de la Mercè, circ, malabars i concerts.


Lo mejor del tenis en silla de ruedas

Barcelona acull el Tram Barcelona Open, torneig de tennis en cadira de rodes d’alt nivell, on es desafiaran 70 professionals, inclosos el pòdium mundial d’aquesta categoria. Serà el primer torneig de màxima categoria que se celebra a Espanya. Al Reial Club de Polo (Dr. Marañón 19-31), fins diumenge, 28 de maig.


Tret de sortida als cines a la fresca

Notícies relacionades

Entre els xàfecs es divisa l’arribada del solstici d’estiu. I, quan falta menys d’un mes que arribi, ja s’estrena la temporada de cinema a la fresca. El Finestrelles Shopping Centre (Esplugues de Llobregat) acaba d’inaugurar el seu cicle gratuït de ‘Cinema d’Estiu’, amb 18 sessions que s’allargaran fins a finals de setembre.


Un cap de setmana carregat de poesia

Fins diumenge, a Barcelona es parlarà en vers. Torna Nudo, el Festival de Poesia Desencadenada, que compta amb algunes activitats gratuïtes en el seu programa, com el vermut poètic de dissabte, a les 12.30 h, al Pati Llimona (Regomir, 3), o l’exposició Poesia Visual Nudo 2023, a Inusual Project (La Paloma, 5).