On Catalunya

No gasteu

Concerts, pòdcasts en directe, ‘clicks’ de cine i altres plans gratuïts a Barcelona

Les festes de santa Madrona, ninots de Playmobil customitzats i el Festival de Cultura, Tecnologia i Democràcia, entre les activitats gratuïtes més destacades de la setmana

Concerts, pòdcasts en directe, ‘clicks’ de cine i altres plans gratuïts a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Democràcia, tecnologia, cultura... ¡i festa!

El ‘place to be’ d’aquesta setmana és el Canòdrom Meridiana (Concepció Arenal, 165), que aquest divendres, dia 17, acollirà el Festival de Cultura, Tecnologia i Democràcia. Al matí, xerrades saberudes, i a la tarda, molt entreteniment: ‘Tardeo’ de Radio Primavera Sound en directe, monòleg, cuplet i un ‘dj’ per tancar la festa.


Botifarres, paelles i escacs per santa Madrona

Últim cap de setmana de les festes de santa Madrona al Poble-sec. Aquest dissabte hi haurà plans per a tots els gustos: tornejos d’escacs i jocs de taula, correfoc, vermut, monòlegs, paella popular i molta música. I diumenge, per tancar la setmana de celebracions, castellers, concerts i una botifarrada popular.


Els ninots Playmobil també són art

Notícies relacionades

Cris Àlvarez (@YouAreClick) ha dedicat la seva carrera artística a customitzar ninots ‘click’ (els Playmobil de tota la vida) personalitzats per recrear grans moments de la cultura pop. Ara mostra part de la seva col·lecció, aquella dedicada als clàssics del cine, a l’Hotel Ocean Drive Barcelona (Aragó, 300).


Il·lustracions pop plenes d’empoderament

El 2023, el protagonisme de l’Il·lustríssi+ és per a Sonia Pulido, Premi Nacional d’Il·lustració 2020. La mostra fa una retrospectiva de la seva reconeguda obra, i recull alguns dels seus títols més emblemàtics publicats en premsa, editorials i institucions. Al CC Urgell (Comte d’Urgell, 145), fins a l’abril.