On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Núria Graham a Paral·lel 62 i la nova Nit Neo de CosmoCaixa. El pitjor: Rebecca Black no convenç en la seva fase, diguem-ne, seriosa

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Una desviació afortunada

Una desviació afortunadaAmb el seu notable nou àlbum, ‘Cyclamen’, Núria Graham ha fet un gir inspirat cap a les aromes jazzístiques i la inspiració de la natura. Divendres visita Paral·lel 62 per presentar el repertori amb una formació que inclou Anna Godoy a l’arpa i Marcel·lí Bayer al clarinet i saxo. 


Les màquines també creen

Les màquines també creenCosmoCaixa celebra divendres una altra edició de la seva multidisciplinària Nit Neo, aquesta vegada centrada en el poder de les màquines com a creadores d’art. En el programa, un diàleg entre el piano (de Marco Mezquida, a la foto) i la intel·ligència artificial o una proposta immersiva al Planetari. 


Cine que fa suar

Cine que fa suarLa 13a edició del BCN Sports Film Festival ofereix gairebé setanta peces de cine esportiu (com el curt britànic ‘To swim’, a la foto) en vint-i-dues sessions i set seus, entre les quals el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Del 20 al 28 de febrer, gratis amb reserva prèvia


Tulsa extàtica

Notícies relacionades

Tulsa extàticaMiren Iza utilitzava l’àlies de Tulsa per cultivar un country-pop en castellà, però en el recent ‘Ese éxtasis’ va apostar per textures sintètiques i fins i tot va flirtejar amb la influència de New Order. El presenta dijous, dia 23, a La 2 de l’Apolo, amb una gran banda que inclou Javi Carrasco (Betacam).


OFF

Rebecca Black no convenç en la seva fase, diguem-ne, seriosa

Rebecca Black no convenç en la seva fase, diguem-ne, seriosa¿La recordes? El 2011 vam convenir que la seva cançó i vídeo ‘Friday’ eren tan dolents que resultaven boníssims. Amb el seu tardà primer llarg, ‘Let her burn’, Black vol ser reconeguda com a artista bona-bona, però l’interessant so no troba complement en partitures memorables.