On Catalunya

No t’ho perdis

Apunta't a l’agenda: primer bany de l’any i concerts d’Any Nou

La Troupe a Razzmatazz, Strauss Festival Orchestra i altres plans per a aquest cap de setmana a Barcelona

Apunta't a l’agenda: primer bany de l’any i concerts d’Any Nou

Albert Bertran

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de dos anys d’aturada, torna el bateig anual al Mediterrani: el primer bany de l’any, organitzat pel Club de Natació Atlètic-Barceloneta. Serà el primer dia de l’any, a les dotze del migdia, a la platja Sant Sebastià. La inscripció té un cost simbòlic de 3 euros i la recaptació anirà per a l’ACAF, associació dedicada als malalts de fibromiàlgia.


Aquest dijous, dia 5, la vigília de Reis, torna La Troupe Razzmatazz (Almogàvers, 122). Quatre sales obertes amb Ladilla Rusa com a caps de cartell de ‘djs’, un gran elenc de ‘drag queens’ com a presentadores de la vetllada i molta explosió. Això sí, tots els assistents a aquesta festa tenen promès un tros de carbó l’endemà al matí.


Notícies relacionades

Una altra tradició de les festes, els concerts d’Any Nou. El 31, passa’t pel Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6), perquè acull la Strauss Festival Orchestra, un espectacle de música clàssica i ballet amb els títols més reconeguts de l’austríac Johann Strauss. Hi haurà més sessions fins al dia 22 de gener. I a l’Auditori (Lepant, 150), el dia 30, repertori de George Gershwin, compositor nord-americà que va encarnar en les seves peces l’esperit dels feliços anys 20.


¡Ja arriben els Reis! Dijous, dia 5, a les 4 de la tarda, arribaran al Portal de la Pau per rebre les claus de la ciutat de la mà d’Ada Colau, i a les 6 comença la cavalcada amb una nova ruta que creuarà des del passeig de Colom fins a Montjuïc, passant per Paral·lel. A més, notícies dolces: aquest any torna la carrossa amb caramels.