On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona aquest cap de setmana

La Casa Batlló il·luminada i les rutes Redescobrim Ciutat Vella, entre els plans més destacats

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona aquest cap de setmana

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts

Els llums de Nadal de la Casa Batlló

Des de Nadal fins a Sant Jordi, és una altra de les tradicions de les festes a Barcelona: la façana de la Casa Batlló (passeig de Gràcia, 43). Fins al 8 de gener, estarà il·luminada per crear un joc nocturn de colors sobre l’edifici modernista, i cada 30 minuts oferirà un xou de llums, color i música.


Rutes per fer el guiri a Barcelona

Els dies 10, 15 i 17 de desembre, últimes Redescobrim Ciutat Vella de l’any, les rutes guiades gratuïtes que serveixen per conèixer els espais, locals i monuments més emblemàtics de Ciutat Vella. El projecte, d’Insòlitbarcelona, proposa un recorregut de dues hores perquè els veïns coneguin a fons el barri.


Les religions també són LGTBI

Notícies relacionades

Malgrat que HazteOir digui el contrari, les persones queer tenen lloc en la fe. I per ensenyar-ho, neix el cicle ‘Espiritualitats’ del Centre LGTBI, que parla sobre religió i identitat de gènere, amb activitats com l’exposició ‘Encanteris i dissidències’ al Convent de Sant Agustí (Comerç, 36).


Un ‘display’ de la joieria marca Barcelona

Segon any consecutiu què les joieres Berta SumpsiArkiviaCristina Junquero i Sandra Llusà s’uneixen al taller de les dues últimes (Pallars, 74-76) per crear una botiga ‘pop-up’ de joieria de disseny marca Barcelona. Les quatre artistes compartiran una beguda i reflexionaran sobre la seva obra aquest divendres, dissabte i diumenge.