On Catalunya

No gasteu

Un ‘true crime’ interactiu i més activitats gratis a Barcelona

L’exposició de ‘Crims’ al Palau Robert o els cicles gratuïts del Conservatori Municipal de Música, entre els plans més destacats de la setmana

Un ‘true crime’ interactiu i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fica’t a les entranyes d’un crim real

«Posem llum a la foscor», una de les frases més icòniques de l’exitós ‘true crime’ català de Carles Porta, ‘Crims’. Ara arriba al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) una exposició immersiva que explora casos reals des del punt de vista de les víctimes, dels criminals i dels que investiguen. Fins l’abril del 2023.


El teu ordinador podria predir el futur

Els nostres avantpassats recorrien a oracles per llegir el futur. Ara, són els dispositius digitals i les intel·ligències artificials que assumeixen aquest rol. Utilitzant totes aquestes dades que els regalem poden projectar tota mena de pronòstics... i encertar. D’això tracta l’exposició Biennal 2064, a la Virreina (la Rambla, 99).


Música en directe sense deixar-t’hi un ronyó

Notícies relacionades

Continuen els cicles gratuïts de música clàssica del Conservatori municipal de Música (Bruc, 110), dissenyats perquè la ciutadania descobreixi el talent local. Els dijous, concerts innovadors i transversals que aposten per produccions més arriscades, i els divendres, concerts de joves promeses del conservatori.


Reunió de l’artesania de Barcelona

Dissabte i diumenge tens cita amb l’artesania de Barcelona. Arriba el Mostaza Festival, que omplirà els 600m² del poliesportiu de l’Estació del Nord (Nàpols, 42) amb ‘estands’ de més de 50 artesans que presentaran els seus productes ‘made in Barcelona’. Entrades gratis a Eventbrite fins divendres. Si no, 1€ a la taquilla.