NO T’HO PERDIS

Manga, patinatge sobre gel i altres plans per al pont a Barcelona

Apunta-t’ho a l’agenda: el 28è Manga Barcelona, el Weekend of Horror i la Boiler Room a l’Apolo

Manga, patinatge sobre gel i altres plans per al pont a Barcelona

Torna l’esdeveniment otaku més important de la ciutat, el Manga Barcelona. Aquest any, canviant les dates i la ubicació. Del pont de Tots Sants al de la Constitució, i de la Fira Montjuïc a la Fira Gran Via (avinguda de Joan Carles I, 64, l’Hospitalet de Llobregat). Aquest any celebra la seva 28a edició amb, com és habitual, paradetes dedicades al col·leccionisme, la cultura manga, l’art del còmic i els videojocs, a més de tallers, activitats, ponències i ‘meet and greet’ amb llegendes de l’anime, com Yoko Takahashi, cantant que va posar la veu a la banda sonora dels films d’Evangelion. Del 8 al 11 de desembre

No és Nadal sense pistes de gel. I a Barcelona no en falten. Aquest divendres, arrenquen les celebracions festives a Westfield La Maquinista (Potosí, 2), on hi haurà la pista de patinatge sostenible més gran de Catalunya. També obre, al Tibidabo (plaça del Tibidabo, 3-4), una pista de gel sintètic. I una altra a la Fira de Nadal del Port Vell (Moll de Bosch i Alsina, Moll de la Fusta). Fora de la ciutat, a Esplugues de Llobregat, al centre comercial Finestrelles (Sant Mateu, 9, Esplugues de Llobregat), una pista de gel solidària, que donarà íntegrament els seus beneficis a la Creu Roja. Ideal per a una primera cita hivernal a l’estil de les comèdies romàntiques nord-americanes.


Ja fa olor de Nadal, però sembla que no tots han superat Halloween. La sala Phenomena Experience (Sant Antoni Maria Claret, 168) dona la benvinguda a la setena edició del Weekend of Horror amb una programació plena de clàssics del cine de terror. Amb un abonament de 10 pel·lícules per 50 euros, podràs veure, entre d’altres, ‘Rec’, ‘La Gorgona’, ‘La familia Manson’, ‘Deep rising’, ‘Misery’ o ‘El día de los muertos’ a la seva pantalla de 4K. 


¿Teatre per al cap de setmana i el pont? Apunta aquestes recomanacions: el guardonat espectacle familiar ‘Bye bye monstre’, de Dagoll Dagom, arriba aquest dissabte al Poliorama (rambla dels Estudis, 115). Al mateix teatre, ‘Pares normals’, la comèdia musical d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. I al TNC (plaça de les Arts, 1), última setmana per veure ‘Bonobo’, la proposta escènica antiracista que omple la sala Tallers fins diumenge. I al Lliure de Montjuïc (Margarida Xirgu, 1), Lorca a l’escenari gran. Fins al 16 de desembre podràs veure l’última adaptació del seu clàssic ‘Yerma’.

Aquest dissabte, surt de festa. A l’Apolo (Nou de la Rambla, 113), doble sessió de la prestigiosa Boiler Room a Nitsa i Astin. I a Razzmatazz (Almogàvers, 122), un ‘dj’ sense rostre: Skee Mask, que, amagat darrere d’una màscara per no ser identificat, punxa un techno influït pels clàssics del gènere, com les discogràfiques Chain Reaction, Warp Records i Counterbalance. 

Notícies relacionades

Ball, comèdia, erotisme, teatre amb striptease i «més sorpreses» promet el xou de cabaret de Miss Nicole Brooke que porta a Barcelona des de Las Vegas. Dues sessions, dijous vinent, dia 8, i el dia 22, al Museu Eròtic de Barcelona (la Rambla, 96).