On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Trobar-se un bitllet de 50 euros a terra, la millor experiència d’oci de Barcelona»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Trobar-se un bitllet de 50 euros a terra, la millor experiència d’oci de Barcelona»
1
Es llegeix en minuts

Estàtua de Colom

Des de ja fa molts anys, l’estàtua de Colom està obsessionada amb mi i m’assenyala constantment amb el dit. He parlat en incomptables ocasions amb l’Ajuntament i em tracten de boig i fingeixen que no saben de què parlo. Em sembla una broma macabra i una obsessió molt perillosa la que té aquesta estàtua amb mi, espero que aviat es corregeixi el seu comportament o hauré d’assenyalar-la jo a ella.

El Bar Tancat

Sense cap dubte el millor bar de la ciutat. Com que sempre està tancat, aquest bar el que fa és fomentar molt la imaginació i també la improvisació de plans. L’ideal és reunir-hi allà el nombre més gran d’amics possible i, quan vegin que està tancat, començar a decidir a última hora el pla de la nit. Així és com acaben arribant les millors experiències de la vida, quan apareixen del no-res.

Trobar-se un bitllet de 50 euros

La millor experiència de Barcelona que pots viure és anar pel carrer, notar alguna cosa a la sabata i comprovar que és un bitllet de 50 euros. Aquesta quantitat de diners apareguda del no-res és perfecta per iniciar un pla inoblidable perquè és una quantitat que no tenies i prou elevada com per poder fer una cosa interessant. Això sí, cap pla de 50 euros pot superar trobar-se 50 euros.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén s’ha coronat; en protesta perquè el Mundial de futbol se celebri a Qatar vam decidir, ell una mica de mala gana, trencar la seva tele nova contra el terra. Una vegada la vaig trencar, es va començar a queixar i a cridar-me. Però el pitjor de tot és que li ha començat a dir a la gent que jo estic veient els partits del Mundial quan la veritat és que de moment només n’he vist cinc. Vergonyós.

Temes:

Humor