On Catalunya

El Poble Espanyol del Nadal

Obre temporada la botiga nadalenca més gran d’Espanya

Käthe Wohlfahrt dona el tret de sortida al Nadal amb un catàleg que obsessionaria Jack Skellington

Obre temporada la botiga nadalenca més gran d’Espanya
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Bones notícies per a Abel Caballero: tot i que la calor indiqui el contrari, ja ha arribat el Nadal. O almenys a Käthe Wohlfahrt, firma alemanya que fa mig segle que decora el Nadal europeu, i que en el número 15 del carrer Banys Nous va obrir abans de la pandèmia la botiga nadalenca més gran d’Espanya, amb 300 metres quadrats plens de joguines, figures, ornaments, decoracions, encens i tots aquests objectes que van obsessionar Jack Skellington en ‘Malson abans de Nadal’.

Notícies relacionades

El local, que recrea un poble de Baviera, és una espècie de Poble Espanyol del Nadal. I, cada any, quan baixen les temperatures i fem el canvi d’armari, es converteix en un dels llocs més instagrameats de Barcelona. Des de l’arbre gegant que s’alça de terra al sostre fins a les petites teulades nevades plenes de llums que decoren la botiga, segur que en les pròximes setmanes et trobaràs la botiga retratada als ‘stories’ dels teus amics.

Ara, Käthe Wohlfahrt estrena la temporada nadalenca amb un catàleg multicultural que inclou tradicions d’arreu del món: des dels trencanous nord-europeus i la piràmide d’Erzgebirge, d’origen alemany i ornamentada en fusta, fins al producte local com el caganer –perquè no pot faltar el rei de l’escatologia en una botiga nadalenca– i les decoracions amb motius inspirats en Gaudí, com l’encenser amb la forma del drac del parc Güell. Sembla que és hora de muntar l’arbre.