On Catalunya

No gasteu

Museus, concerts i literatura fantàstica gratis a Barcelona

És primer de mes, així que la majoria d’equipaments de la ciutat tenen entrada lliure

Museus, concerts i literatura fantàstica gratis a Barcelona

VINCENZO RIGOGLIUSO

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els museus obren les portes

Dona la benvinguda al novembre amb una passejada per l’entramat cultural de la ciutat. Aquest cap de setmana és el primer del mes, així que els museus obren les seves portes. Aprofita i passa pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el MUHBA o el MNAC, que tindran entrada lliure.


Art contemporani amb olor de mar

El Museu Marítim (Drassanes, s/n) acull una marea d’art. Arriba la setena edició de FIABCN 2022, la Fira Internacional d’Art de Barcelona, que exposarà desenes d’obres d’art contemporani d’alguns dels noms més importants del panorama tant nacional com internacional. Dissabte, entrada lliure.


Un festival per a la música independent

Notícies relacionades

El BIS Festival va néixer el 2013 amb l’objectiu d’oferir una xarxa que serveixi com a suport i altaveu a l’escena musical local i estatal. I, tot i que aquesta edició comença el 12 de novembre, aquest dissabte hi haurà una prèvia gratuïta al Centre Cultural Albareda (Albareda, 22), amb els concerts de dA i Pararrayos.


Barcelona s’omple de fantasies

Cap de setmana de literatura fantàstica. Continua el 42, el Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona, amb més de 80 activitats, entre les quals s’inclouen tallers, converses, taules rodones, entrevistes, visites guiades i espectacles, dedicades a la capacitat de la literatura de crear nous mons i històries.