On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «L’altre dia em van fer fora d’un concert heavy per tenir el cabell brut»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «L’altre dia em van fer fora d’un concert heavy per tenir el cabell brut»
1
Es llegeix en minuts

Concert heavy Los Pelambreras

És molt trist veure com decau el món del heavies. L’altre dia em van fer fora d’un concert de la banda noruega Los Pelambreras perquè la seguretat del local deia que tenia el cabell brut. No entenc aquesta deriva higiènica que està experimentant aquest gènere musical, allà tots estaven acabats de dutxar, ben pentinats i perfumats, cosa que em va fer sentir com un veritable estrany. No penso tornar.

Restaurant de menjar porqueria

Com a persona molt conscienciada amb el medi ambient, em vaig negar a menjar res d’aquest restaurant de menjar porqueria fins que l’Ajuntament de Barcelona m’assigni un color, ja que no m’agradaria ficar res orgànic al meu cos si després resulta que soc blau i només hauria d’acceptar paper i cartró. El menjar feia una olor genial, però ni el vaig provar per principis. Espero que el meu sacrifici inspiri altres persones.

Netejar el Sorral del Gat Experience

Poques coses hi ha més emocionants que netejar la sorra dels gats. És impressionant anar descobrint dia rere dia que uns animalets tan petits poden arribar a cagar fins i tot més que un ésser humà, que poden generar una olor més forta i nauseabunda que el d’una vaca. Sense cap gènere de dubtes, aquesta experiència és de les que et canvien la vida. Absolutament recomanable per a tothom.

Rubén

Després de molts mesos mantenint-nos en la taca d’oli, aquesta setmana el Rubén ha passat de taca d’oli i ha arribat al més profund bassal. Mai abans m’havia enfadat tant. Quan estàvem menjant a la cantina de l’oficina, va col·locar el seu vas tan a prop del meu que cap sabíem quin pertanyia a qui, de manera que vam acabar llençant els vasos i agafant-ne dos més per no confondre’ns.

Temes:

Humor