On Catalunya

No gastis

L’Open House i més activitats gratis a Barcelona

El festival d’arquitectura o el Barcelona Dibuixa, entre els plans més destacats de la setmana

L’Open House i més activitats gratis a Barcelona

JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Barcelona està de portes obertes

Torna una de les cites més importants de la ciutat: el 48h Open House Barcelona, el festival cultural que obre les portes d’alguns dels llocs més emblemàtics de la capital, com l’Arc de Triomf, la Model i la Casa de les Punxes. I, com ja és habitual, s’hi sumen les ciutats limítrofes a Barcelona.


Desenes d’artistes reparteixen abraçades

Més de quaranta tallers homenatjant les abraçades, aquestes grans oblidades durant la pandèmia. ¿Com? A través del dibuix. Aquest és el tema de l’edició del 2022 de Barcelona Dibuixa, el festival en què tothom pinta alguna cosa. Dissabte i diumenge, tota la ciutat s’omple amb tallers als seus equipaments culturals.


Taller d’art i xerrada amb una icona

Notícies relacionades

Doble cita a l’Imagincafé (Pelai, 11). Avui, divendres, inauguració de l’exposició de l’artista David Macho, un treball col·lectiu entre els assistents que dirigirà com a professor en sessió de tres hores. I dimarts, dia 25, visita d’Alex de la Croix, directora, actriu, humorista, activista i, sobretot, icona digital.


Trinitat Vella, el ‘place to be’

Aquest cap de setmana, la Trinitat Vella estarà plena d’activitats familiars gratuïtes gràcies a ‘El Charco, el festival de las afueras’. Tallers de circ, pòdcasts en directe, exposició col·lectiva sobre el món postcovid amb 20 artistes firmant-la, microteatre a les places i un llarg etcètera componen l’agenda.