On Catalunya

No t’ho perdis

Horrorland: obre a Barcelona el millor parc de terror d’Europa

Situat a Vilassar de Dalt, el parc estrena la temporada 2022 amb noves atraccions i espectacles carregats d’ensurts

Horrorland: obre a Barcelona el millor parc de terror d’Europa
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest dissabte queda inaugurada la temporada de Halloween. Del 15 d’octubre al 13 de novembre torna Horrorland (Finca Mas Brassó s/n, Vilassar de Dalt), el «millor parc de terror d’Europa», segons els últims quatre Scare Awards, i «un autèntic malson de l’horror», com l’anomenen aquells que no saben que s’enfronten a un dels parcs d’atraccions del terror més ‘hardcore’ del món.

La temporada 2022 torna amb set cases encantades, xous, animació, experiències immersives, zona de jocs i fins i tot una ‘afterparty’, l’Inferno’s Club After Party, per als qui siguin d’allargar els ensurts ballant fins altes hores de la matinada. Amb pràcticament un ‘sold out’ en totes les entrades de la temporada, preveuen que els visitaran 25.000 assistents disposats a rebre més ensurts que el publicista de Kanye West quan obre Twitter. 

Notícies relacionades

¿Els èxits de l’edició 2022? Les noves atraccions. Per exemple, Motor Skills, un ‘haunted game’ a contrarellotge en què, resolent proves, haureu de treballar en sigil per no ser caçats. O la tornada de Relaxxx Spa, un balneari amb «final infeliç garantit». No, no t’esperis una experiència relaxant i desestressant. Aquí necessitaràs un valium. 

Per descomptat, comptarà amb activitats molt més suaus, com la ‘game zone’, més pròxima als jocs d’una fira que a un atac de cor, o els xous, que el 2021 van guanyar un premi en els Scare Awards a millor espectacle d’entreteniment. Per si sou dels que necessiteu que us prenguin la tensió després d’una casa encantada.