On Catalunya

No t’ho perdis

Còctels amb vistes, cultura per 10 euros i altres plans a Barcelona

Apunta-t’ho a l’agenda: obertura de l’Skyfall, el Vibe35 i el festival de cine Indi Fest

Còctels amb vistes, cultura per 10 euros i altres plans a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nou pla amb vistes. La mítica cúpula de vidre dalt de l’hotel Hyatt Regency Barcelona Tower (Gran Via de l’Hospitalet, 144, l’Hospitalet) obre al públic el cocktail club Skyfall, que ofereix begudes i vistes de 360º de la ciutat.


Tots els que tinguin entre 18 i 35 anys estan de sort: arriba el Vibe35, amb cultura entre 10 i 20 euros. El Liceu (la Rambla, 51-59), l’Auditori (Lepant, 150), el Mercat de les Flors (Lleida, 59), el Palau de la Música (Palau de la Música, 4-6), el Teatre Lliure (Margarida Xirgu, 1) i el Teatre Nacional de Catalunya (Arts, 1) s’uneixen en aquesta proposta per acostar el teatre, l’òpera, la música i la dansa als més joves a través de diverses sessions que, per un preu reduït, inclouen espectacle i ‘aftershow’ de la mà de grans referents de l’escena jove barcelonina, com el Primavera Sound, el Nitsa de l’Apolo, el Sónar, el Cruïlla i el Razzmatazz. Fins a l’1 de novembre.


Arriba l’època per fer ‘check-in’ a l’hotel més tenebrós de Barcelona, el Krüeger Hotel, del parc d’atraccions del Tibidabo (plaça del Tibidabo, 3-4). Fins al 6 de novembre, el parc obre les portes del seu hotel fantasmagòric, i a més estrena l’espectacle La nit de les ànimes, un xou protagonitzat per l’esperit de Mary Shaw, que, segons la llegenda, torna d’entre els morts buscant venjança.

¿On anar de festa aquest cap de setmana? Dissabte, cita obligada al Human del Razzmatazz (Almogàvers, 122), on punxaran els ‘dj’ Call Super i Shanti Celeste, amb les seves propostes electrònica i house, respectivament.


Neix a Barcelona el primer festival de cine budista de Catalunya, dedicat a acostar al públic els valors d’aquesta fe, centrats en la no-violència i el respecte a tots els éssers vius i el medi ambient. Del dimecres 19 al diumenge 23 té programada una dotzena de sessions amb pel·lícules i documentals recents que miren el budisme des de diferents perspectives.


L’Indi Fest està de celebració: fa 15 anys a Catalunya. Descrit com un altaveu de les històries dels pobles indígenes, és un espai on veure cine indígena a través de projeccions i activitats dedicades a explicar les seves narratives i realitats molt variades. Fins al 22 d’octubre.

Continua el Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, omplint de música diversos escenaris de la ciutat. Aquest diumenge, el quartet de jazz del novaiorquès Peter Bernstein, al Milano Jazz Club (ronda Universitat, 35).


Notícies relacionades

‘La cintura’, ‘Sofía’, ‘El mismo sol’... Cançons que segur que has ballat els últims estius i que tenen un factor en comú: són del barceloní Álvaro Soler. Avui, divendres, les tocarà en directe en el marc del Festival Mil·leni, al Teatre Coliseum (Gran Via de les Corts Catalanes, 595).


Era el 2014 quan va arribar a Barcelona ‘Tuppersex’, una obra sense pèls a la llengua que, en clau d’humor, naixia per trencar tabús sexuals i parlar sobre el nostre costat més eròtic. Després d’una gira per la Península, l’obra torna a Catalunya, dirigida per Edu Pericas, l’autor original. Fins al 26 de novembre, a la sala Aquarella (Gran Via, 572).