On Catalunya

no t’ho perdis

Visita els nous miradors de Barcelona a meitat de preu i altres plans més enllà de la Mercè

Hi ha vida fora de les festes de la Mercè. Apunta-ho: la nova temporada del Mercat de les Flors o l’exposició d’‘El senyor dels anells’

Visita els nous miradors de Barcelona a meitat de preu i altres plans més enllà de la Mercè
2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un descompte a l’altura de la Mercè: visita els nous miradors de Barcelona a meitat de preu. Així és l’oferta a què se sumen la torre Glòries i Urquinaona, amb les seves vistes 360º de l’‘skyline’ barceloní, per atraure el públic local de la ciutat. A Glòries, del 24 al 26, un 50% de descompte en l’entrada general, i a Urquinaona, promoció del 2x1 que s’aplicarà cada cap de setmana.


L’Auditori (Lepant, 150) se suma a la Mercè amb un 25% de descompte en alguns dels seus concerts, com ‘Schubert 8 i 9’ (6 d’octubre) i ‘Mahler 4’ (30 de setembre, 1 i 2 d’octubre). L’oferta serà vigent fins diumenge, dia 25, a través de la web de L’Auditori utilitzant el codi MERCE22.


El nou curs no només arriba a les escoles, també als equipaments culturals de la ciutat. Dimarts vinent, 27 de setembre, arrenca la nova temporada del Mercat de les Flors (Lleida, 59) amb una jornada plena d’activitats gratis: visites guiades i fragments de les obres ‘Odissea’ i ‘Dance Escape Room: Festa!’. I a partir del 29 una agenda plena de música i ball com el ‘Gran Bolero’ de Jesús Rubio Gamo i l’obra ‘Odissea’ al complet. 

Aquest cap de setmana, la Sala Upload (Francesc Ferrer i Guàrdia, 13) no alleugereix la seva programació malgrat la Mercè, i torna amb noves entregues de dues de les seves festes més premiades. Aquest divendres, el ‘perreo’ «consentit i combatiu» de la Bellaquera, i diumenge, el gran èxit ‘queer’ Maricas.


Dissabte, la festa es trasllada a Apolo (Nou de la Rambla, 113) amb el ‘set’ de Chica Gang a Astin. El duo espanyol punxa des del 2017 sons electrònics inspirats en l’‘underground’ nacional que, gràcies als seus treballs a la Boiler Room, referents al sector de l’electrònica, estan aconseguint cada vegada més projecció internacional.


Aquesta tardor hem tornat a la fantasia medieval gràcies a les noves sèries basades en l’univers de ‘Joc de trons’ i ‘El Senyor dels Anells’. I, per celebrar l’estrena de ‘Los Anillos de Poder’, preqüela de la saga de Tolkien, el Poble Espanyol (Francesc Ferrer i Guàrdia, 13) acull ‘Terra de l’Anell’, exposició fan dedicada a la trilogia amb més de 200 articles de col·leccionista. En total, 700 m² amb estàtues a escala real, figures, rèpliques, diorames, recreacions d’escenaris, armes, cartells i un llarg etcètera. A partir de dissabte, fins al 20 de novembre.

Notícies relacionades

Cita ‘skater’: aquest dissabte, 24 de setembre, Skate Agora (carretera de Mataró, 2-20, Badalona) acollirà una desena de llegendes en actiu del món de l’‘skate’ en el marc del Red Bull Drop in Tour, que farà la seva primera parada europea a Catalunya. Alguns dels noms que acudiran a l’esdeveniment són Ryan Sheckler, l’‘skater’ més jove a guanyar un or en els X-Games, Leticia Bufoni, primera dona a guanyar una Street League Skateboarding femenina, o Gustavo Ribeiro, ‘skater’ olímpic portuguès.


Avui, divendres 23, s’estrena al Museu Europeu d’Art Modern (Barra de Ferro, 5) l’exposició ‘Un llenguatge, dos accents. Retrat d’una llarga amistat’, que recull una àmplia mostra de la trajectòria artística dels figuratius Kike Meana i Jaime Valero, dos pintors que, a més de gènere pictòric, comparteixen una íntima amistat, que es veu reflectida en les mútues influències.