On Catalunya

NO T’HO PERDIS

Viatges en el temps, ioga per dormir i altres plans per a aquest cap de setmana a Barcelona

Apunta-ho a l’agenda: classes a Frizzant, el ‘show’ de Poison B i Miss Meinuels i els concerts de Nits a Viu del Poble Espanyol

Viatges en el temps, ioga per dormir i altres plans per a aquest cap de setmana a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cada dimarts, a les 21.15 hores a Frizzant (Gran Via de les Corts Catalanes, 692), el ioga troba noves quotes de relaxació a través de les classes de ioga restauratiu amb oli CBD. «Augmenta les teves capacitats i la sensació de benestar, permet aprofundir l’exercici i ajuda a recuperar-se, millora el teu estat d’ànim i redueix l’estrès, i restaura el teu descans i facilita la digestió», apunten els organitzadors, recitant els beneficis d’aquestes classes que ofereixen abans d’anar a dormir i que prometen un son profund.


Òpera, blues, rumba i rock conviuen durant aquest estiu al Poble Espanyol (Francesc Ferrer i Guàrdia, 13) per les Nits en Viu. A través de quatre cicles –Nits de Blues (dimecres), el festival Mahou Rock&Grill (dijous), P!ÒPERA Pícnic&Òpera (divendres) i Vespres de Rumba (diumenge)– exploraran aquests variats gèneres musicals, acompanyats de propostes gastronòmiques adaptades a cada cicle musical. Fins al 31 d’agost.


«¡Qué dificil es ser bonita!», es lamenten les drags Poison B i Miss Meinuels. Tretes de l’‘underground’ barceloní, dijous vinent, dia 4, aterren al bar La Federica (Salvà, 3) amb una sàtira de la bellesa canònica i els processos gairebé ritualístics que requereix entrar en l’establert. «Ser bonica és una feina a jornada completa (¡i de les difícils!)», asseguren les protagonistes del xou.

Gespa, cel nocturn, una pantalla gegant, hamaques i la fossa del Castell de Montjuïc (carretera de Montjuïc, 66) són els ingredients imprescindibles d’un dels plans més cotitzats de l’estiu barceloní: el cine a la fresca de la Sala Montjuïc, que ja arriba a la seva fi. Després d’un juliol ple de clàssics i els èxits de l’última temporada, conclou el dia 5 amb una pel·lícula sorpresa.


El juliol va arrencar amb un viatge en el temps: de 2022 a la Barcelona de 1700. Així és el cicle Born de Nit, que fins al 3 de setembre explorarà, de 20 a 22 hores, com era la vida a la capital al segle XVIII. Per exemple, ¿com va sobreviure a la pesta negra? ¿Com eren els veïns que habitaven els seus carrers? ¿Hi havia esclavitud a Barrcelona? ¿Com era ser dona el 1700? Aquests i molts dubtes històrics més, resolts de dimarts a dissabte.

Notícies relacionades

Les vacances no tenen per què ser sinònim de llargs viatges, festa i moltíssims estímuls. Asseure’s en una taula, treure un tauler, agafar uns daus o unes cartes i dedicar la tarda a jocs de taula és també molt bona idea. Aquest dissabte, dia 30, tornen a La mazmorra del infinito (Varsòvia, 69) una de les seves vetllades més frikis: de 17 a 23 h, set hores de jocs de taula non-stop (i sí, hi ha aire condicionat).


El Centre de fotografia KBr (avinguda del Litoral, 30) dedica el seu estiu, fins al 4 de setembre, a dues exposicions imprescindibles. La primera, ‘Ressonàncies’, reuneix molts autors clàssics nord-americans per buscar el seu impacte en la fotografia contemporània. Comparteix espai amb ‘Bleda i Rosa’, que presenta en la seva totalitat l’obra de María Bleda i José María Rosa, autors imprescindibles per entendre la fotografia espanyola actual.