On Catalunya

No gastis

4 activitats gratis que no et pots perdre a Barcelona

Museus, concerts secrets i una explosió floral, entre el més destacat de la setmana

4 activitats gratis que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Concerts secrets

Cada diumenge de maig, a les 13.00 hores, estàs convidat a un recital secret a un equipament cultural de la ciutat. Arriba el cicle ‘Música secreta als museus’. Les inscripcions es fan a musicasecretamuseus@bcn.cat i a cegues: no sabràs el lloc, les cançons ni els artistes fins a poques hores abans del recital.


Banyat en olor de rosa

Torna el concurs de roses del parc de Cervantes (Diagonal, 706). Coincidint amb la primera floració de les roses que inunden el parc, entre el 6 i 8 de maig, es decidiran les guanyadores de la 22a edició. I diumenge, s’inaugurarà un espai en memòria de les Tretze Roses, afusellades durant el franquisme.


¿La nostra cultura és tòxica?

Notícies relacionades

La nostra tradició cultural configura qui som i com ens relacionem amb els altres. Però, ¿és aquesta cultura sana o toca revisar-ne la toxicitat? L’exposició ‘La tradició que ens travessa’, a l’ Arts Santa Mònica (la Rambla, 7), reflexiona de la mà de 20 artistes sobre aquest tema. Diumenge, l’últim dia per anar-hi.


Els museus obren les portes

Dona la benvinguda al maig amb un passeig per l’entramat cultural de la ciutat. Aquest cap de setmana és el primer del mes, així que els museus obren les portes. Aprofita i passa’t pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el MUHBA o el MNAC, que tindran entrada lliure.

Temes:

Gratis