On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

Creen un restaurant que reparteix caixes buides amb olor de pizza per a les persones a dieta

L’actualitat del demà de Barcelona

Creen un restaurant que reparteix caixes buides amb olor de pizza per a les persones a dieta

123RF

1
Es llegeix en minuts

Pujar la pujada de gener experience

Es tracta d’una experiència molt complicada i molt cara. Vaig optar per provar aquesta activitat amb la intenció de distreure’m després de les festes i l’entrada del nou any, però de seguida vaig notar que això no és per a mi. La costa és molt llarga i sembla no acabar mai. Al final vaig decidir baixar-la en lloc de pujar-la i vaig tornar a aparèixer l’any 2021, cosa que no li desitjo a ningú. No la recomano per a res.

Senglars de Collserola 

Són molt bonics, però una cosa és veure’ls en foto o vídeo i una altra de molt diferent trobar-te’ls a dos metres mentre vas caminant tranquil·lament. Els senglars grans fan molta por, i si et bloquegen el pas és molt difícil no posar-se a plorar. Pumba ha fet molt mal perquè un pensa que al trobar-se a un senglar es farà amic teu i t’ajudarà a recuperar el tron robat pel teu oncle, però no és així.

Restaurant la Caixa Buida

Gran idea la que han tingut en aquest restaurant. Únicament reparteixen caixes buides amb olor de pizza per a les persones a dieta. Conscients que l’olor de pizza d’una capsa de cartró és insuperable, per només 5,99 euros, 7,99 en el cas de les caixes més grans, en aquest restaurant es dediquen a enviar caixes buides amb olor de més de deu tipus de pizza diferent. Una absoluta meravella per a l’olfacte. 

Rubén

Continua Rubén. Aquesta setmana em va dir que li agradaria anar al concert d’Estopa amb mi, que m’hi convidava, però després resulta que només tenia dues entrades, i jo a Estopa sempre hi vaig amb el meu cosí Damián, així que el Rubén es va quedar sense entrada, però en lloc d’acceptar el seu error, ha estat dies queixant-se, dient-me coses com que ell vol anar al concert perquè ha pagat gairebé 100 euros. És insuportable.

Temes:

Humor