ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el directe de Stellar OM Source a Casa Bonay i l’expo del CCCB ‘La màscara mai menteix’. El pitjor: Gunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Tina Herbots

ON

Techno d’autora

L’espai Nica (Casa Bonay) acull un directe de la productora, DJ i arquitecta Christelle Gualdi, àlies Stellar OM Source. Els seus personals acostaments al techno han donat brillantor als catàlegs de segells del nivell de RVNG Intl. o Dekmantel. DJ Tutu obre la vetllada. Divendres, dia 14, a les 19.00 h


Extremitats digitals

En la xerrada ‘Identitat artificial’, activitat al voltant de l’exposició ‘Homo ludens’, Mónica Rikic (artista electrònica) i Roc Herms i Jon Uriarte (fotògrafs) disseccionen com la tecnologia permet expandir la identitat més enllà del cos. CaixaForum, dimecres, dia 19, a les 19.00 h.


Lluís Soler és Mark Rothko 

A ‘Red’, un muntatge de l’obra escrita per John Logan (guionista de ‘Gladiator») que podrà veure’s al Teatre Akademia només fins al 23 de gener. El retrat del cèlebre artista a través del seu jove ajudant Ken (Ferran Vilajosana) deriva, segons les ressenyes, en tens duel interpretatiu.


Una mirada àmplia a la màscara

Tot i que Quim Casas ja la va defensar en aquestes pàgines, s’ha de recordar que el CCCB acull ‘La màscara mai menteix’, gran expo sobre la història antropològica, cultural i política de la màscara. Inspirat mà a mà entre l’expert en contracultura Servando Rocha i el cap d’exposicions del museu, Jordi Costa. 

Notícies relacionades

OFF

OFFGunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’

Gunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’El nou disc del raper d’Atlanta és una altra mostra de fanfarroneria lírica i so trap digital, tot tan distret com poc cridaner. Creix una mica en els talls amb convidats (sobretot ‘you & me’ la seva col·laboració amb Chlöe Bailey), però mai acaba de desconcertar. I 19 talls són massa. 

Temes:

Música