On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el directe de Stellar OM Source a Casa Bonay i l’expo del CCCB ‘La màscara mai menteix’. El pitjor: Gunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Tina Herbots

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Techno d’autora

L’espai Nica (Casa Bonay) acull un directe de la productora, DJ i arquitecta Christelle Gualdi, àlies Stellar OM Source. Els seus personals acostaments al techno han donat brillantor als catàlegs de segells del nivell de RVNG Intl. o Dekmantel. DJ Tutu obre la vetllada. Divendres, dia 14, a les 19.00 h


Extremitats digitals

En la xerrada ‘Identitat artificial’, activitat al voltant de l’exposició ‘Homo ludens’, Mónica Rikic (artista electrònica) i Roc Herms i Jon Uriarte (fotògrafs) disseccionen com la tecnologia permet expandir la identitat més enllà del cos. CaixaForum, dimecres, dia 19, a les 19.00 h.


Lluís Soler és Mark Rothko 

A ‘Red’, un muntatge de l’obra escrita per John Logan (guionista de ‘Gladiator») que podrà veure’s al Teatre Akademia només fins al 23 de gener. El retrat del cèlebre artista a través del seu jove ajudant Ken (Ferran Vilajosana) deriva, segons les ressenyes, en tens duel interpretatiu.


Una mirada àmplia a la màscara

Notícies relacionades

Tot i que Quim Casas ja la va defensar en aquestes pàgines, s’ha de recordar que el CCCB acull ‘La màscara mai menteix’, gran expo sobre la història antropològica, cultural i política de la màscara. Inspirat mà a mà entre l’expert en contracultura Servando Rocha i el cap d’exposicions del museu, Jordi Costa. 


OFF

OFFGunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’

Gunna deixa indiferent amb ‘DS4EVER’El nou disc del raper d’Atlanta és una altra mostra de fanfarroneria lírica i so trap digital, tot tan distret com poc cridaner. Creix una mica en els talls amb convidats (sobretot ‘you & me’ la seva col·laboració amb Chlöe Bailey), però mai acaba de desconcertar. I 19 talls són massa. 

Temes:

Música